Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ašaros akyse ir liūdniausia prognozė – „Barcelona“ talentas patyrė sunkią traumą

Ispanijos futbolo rinktinė iškovojo pergalę mažai lėmusiose Europos čempionato atrankos rungtynėse, bet susitikimą stipriai apkartino vieno ryškiausių šalies talentų sunki trauma.
Gavi nesulaikė ašarų
Gavi nesulaikė ašarų / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ispanai namuose 3:1 įveikė Sakartvelą ir laimėjo A grupės kovas.

Vis dėlto sužaidus vos pusę pirmojo kėlinio traumą patyrė „Barcelona“ talentas Gavi.

19-metis saugas kryptelėjo kelį ir paliko aikštę su šlubuodamas ir su ašaromis akyse. Anot pranešimų, šoko ištiktas ir emocijų apimtas žaidėjas negalėjo paslėpti ašarų ir rūbinėje.

Kaip pranešė Fabrizio Romano, pirminiai testai rodo sunkią kelio traumą – Gavi greičiausiai plyšo priekinis kryžminis kelio raištis. Aiškesnė diagnozė paaiškės po išsamesnių tyrimų, bet prognozuojama, kad be futbolo saugui teks praleisti mažiausiai pusmetį.

Po rungtynių Gavi buvo užfiksuotas Valjadolido stadioną paliekantis su neštuvų pagalba.

Savo komandos draugui duoklę atidavė ir ispanai: Ferranui Torresui, kuris su Gavi žaidžia „Barcelona“ klube, įmušus įvartį, jis pagerbė bičiulį laikydamas prieš save jo marškinėlius.

Nors Gavi yra dar 19-ka metų, jis jau dabar yra vienas svarbiausių Ispanijos rinktinės ir „Barcelona“ žaidėjų. Nacionalinėje komandoje jis debiutavo vos 17-os metų ir jau yra sužaidęs 27 mačus, o Katalonijos klubui atstovavo net 111 sykių, nors 20-ąjį gimtadienį minės tik po aštuonių mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius