Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ashley Cole‘as sutiko pratęsti kontraktą su „Chelsea“

Anglijos spauda skelbia, jog Londono „Chelsea“ saugas Ashley Cole‘as sutiko pratęsti besibaigiančią sutartį su klubu ir liks čia dar vieniems metams.
Ashley Cole
Ashley Cole / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusią vasarą jam nebuvo pasiūlyta nauja sutartis ir buvo manoma, kad žaidėjas kartu su Franku Lampardu paliks komandą – gynėju domėjosi tokie klubai kaip Madrido „Real“ ir Paryžiaus „Paris Saint-Germain“.

Tačiau  „Chelsea“ fanai dabar turi pagrindo džiaugtis, kadangi dabar beveik aišku, kad per artimiausias dienas 32 metų žaidėjas padės parašą ant naujo kontrakto, išlaikysiančio jį „Stamford Bridge“ stadione iki 2014 metų vasaros.

Nors A.Cole‘as  - futbolo veteranas, jis vistiek laikomas vienu geriausiu kairiojo krašto gynėju pasaulyje ir atstovauja Anglijos rinktinei, su kuria sužaidė 99 rungtynių.

„Mėlynųjų“ gretas jis papildė 2006 metais, kai paliko kitą sostinės klubą „Arsenal“. Šiandien būtent įvyks derbis tarp šių dviejų vienuolikių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius