Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aston Villa“ futbolo klubo kapitonui Stiliyanui Petrovui diagnozuotas kraujo vėžys

Birmingemo „Aston Villa“ futbolo klubo kapitonui ir Bulgarijos rinktinės žvaigždei Stiliyanui Petrovui diagnozuota sunki kraujo vėžio forma – leukemija.
Stiliyanas Petrovas
Stiliyanas Petrovas / PC/Scanpix nuotr.

32-ejų futbolininkas po savaitgalį vykusių rungtynių su Londono „Arsenal“ pradėjo karščiuoti, todėl jam buvo atlikti keli tyrimai, o jų rezultatai pribloškė – paaiškėjo, kad saugas rimtai serga.

„Stiliyanas yra daugelio numylėtinis, todėl gaus iš klubo visą įmanomą meilę ir palaikymą tikintis paties geriausio rezultato. Šiuo metu prašome suteikti futbolininkui privatumą – visą informaciją skelbsime iškart jos sulaukę“, – pranešė „Aston Villa“ klubas.

Į Angliją S.Petrovas persikėlė 2006 metais, kuomet už 7 milijonus eurų buvo įsigytas iš Glazgo „Celtic“ ekipos. Per 219 mačų vilkint „Aston Villa“ marškinėliais jam pavyko įmušti 13 įvarčių.

„Meldžiame Dievą, kad jis pasveiktų, – rašė „Aston Villa“ puolėjas Darrenas Bentas. – Labai liūdnos žinios apie komandos kapitoną. Mūsų mintys su juo ir šeima.“

„Celtic“ treneris Neilas Lennonas pridūrė: „Jis įveiks šią kliūtį kaip ir visas kitas, iškilusias gyvenime. Stiliyano širdis yra kaip liūto.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius