Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atkakliose Konfederacijų taurės rungtynėse Urugvajus palaužė Nigeriją

Brazilijoje vykstančiame Konfederacijų taurės turnyre pirmąją pergalę iškovojo Urugvajaus futbolininkai, po atkaklios kovos 2:1 (1:1) palaužę Nigeriją.
Cristianas Rodriguezas ir Johnas Obi Mikelis.
Cristianas Rodriguezas ir Johnas Obi Mikelis. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Įvarčius nugalėtojams pelnė du bendravardžiai Diego – Lugano (19 min.) ir Forlanas (51 min.), o Nigerijai įvartį įmušė Johnas Obi Mikelis.

Nors Nigerija turėjo kamuolio kontrolės persvarą (57:43), daugiau kartų smūgiavo į vartus (15:9) ir daugiau pataikė į vartų plotą (4:3) bei tiksliau perdavinėjo kamuolį (88 proc. prieš 76 proc.), tačiau turėjo pripažinti Pietų Amerikos atstovų pranašumą.

VIDEO: Rungtynių įvarčiai.

Tokia rungtynių baigtis po Ispanijos pergalės 10:0 prieš Taitį reiškia, kad ispanai praktiškai užsitikrino B grupės nugalėtojų vardą.

Urugvajui liko mačas su Taičiu, kurį pietų amerikiečiai beveik neabejotinai laimės, o Nigerijai – su Ispanija. Kad Urugvajus patektų į kitą etapą jiems užtenka įveikti Taitį ir tikėtis, kad Nigerija nenugalės Ispanijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius