Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Atlanto“ vadovas Vacys Lekevičius pusmečiui nušalintas nuo klubo

Savo komandos futbolininkus nesąžiningu žaidimu apkaltinęs Klaipėdos „Atlanto“ generalinis direktorius Vacys Lekevičius šešis mėnesius negalės dalyvauti uostamiesčio klubo veikloje.
Vacys Lekevičius
Vacys Lekevičius / Klaipėdos „Atlanto“ klubo nuotr.

Tai patvirtino Lietuvos futbolo federacija, kurios sudaryta Drausmės komisija priėmė sprendimą, išnagrinėjusi prieš du mėnesius kilusį skandalą.

Tuomet „Atlanto“ klubas išplatino viešą pareiškimą, esą iš Lietuvos lošimų priežiūros tarnybos gauta informacija apie galimai nesąžiningai „Atlanto“ pralaimėtas A lygos rungtynes spalio 26 dieną Vilniaus „Žalgiriui“.

„Atlantas“ iš tiesų tada pralaimėjo mačą tuometiniam lygos lyderiui 0:3, bet klubo paskelbtas pareiškimas nustebino Lietuvos lošimų priežiūros tarnybą, nes ji jokio rašto nesiuntė.

Tai 15min patvirtino Lietuvos lošimų priežiūros tarnybos vadovas Virginijus Daukšys. „Labai nesinorėtų, jei tokiais įrankiais klubai imtų spręsti savo vidines problemas“, – sakė V.Daukšys, teigęs, kad jo vadovaujama tarnyba nėra gavusi signalų apie neįprastus statymus lažybų rinkoje, nors ir išsiuntė papildomą paklausimą užsienio partneriams.

Informacijos apie galimai sutartą mačą negavo ir Lietuvos futbolo federacija, galimus susitarimus neigė „Atlanto“ treneris Igoris Pankratjevas.

„Atlanto“ vadovas V.Lekevičius kaltinimų savo komandos žaidėjams nekomentavo.

V.Lekevičius yra buvęs ilgametis „Atlanto“ vartininkas, vėliau tapęs vienu klubo vadovų.

2011 metais jis tapo vyriausiu A lygoje žaidusiu futbolininku, kai būdamas 48-erių pakeitė traumuotą Klaipėdos ekipos vartininką.

Bausmė V.Lekevičiui nėra pirmoji – 2000 metais jis buvo diskvalifikuotas iki sezono pabaigos, nes per rungtynes su „Žalgiriu“ užpuolė mačo teisėjo asistentą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius