-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atleistas Škotijos futbolo rinktinės strategas

Pirmadienį Škotijos futbolo asociacija (SFA) iš nacionalinės rinktinės vyriausiojo trenerio pareigų atleido George'ą Burley, atsižvelgdama į prastus vienuolikės rezultatus.
G.Burley atleistas dėl prastų rezultatų
G.Burley atleistas dėl prastų rezultatų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Škotija

2010 metų pasaulio futbolo čempionato Europos zonos atrankos turnyre škotai buvo treti ir nepateko į finalinį pirmenybių etapą PAR, o šeštadienį Kardife draugišką mačą Velsui pralaimėjo 0:3.

Su 22 mėnesius vyriausiojo treneriu dirbusiu G.Burley buvo atsisakyta ir asistentų Terry Butcherio bei Paulo Hegarty paslaugų.

53-ejų G. Burley, anksčiau treniravęs „Ipswich Town" ir „Derby County" klubų futbolininkus, Škotijos vienuolikei vadovavo nuo 2008 metų sausio mėnesio. Anuomet rinktinės vyriausiojo trenerio poste  jis pakeitė Alexą McLeishą.

Vadovaujami G.Burley, škotai laimėjo vos trejas rungtynes iš keturiolikos, o įvarčius į varžovų vartus įmušė tik trijuose mačuose iš dvylikos pastarųjų.

Tarp galimų kandidatų treniruoti Škotijos futbolo rinktinę minimi Walteris Smithas (Glazgo „Rangers“) bei Craigas Leveinas („Dundee United“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius