Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Atletico“ nesugebėjo pralaužti dešimtiese likusios „Qarabag“ gynybos

Čempionų lygos kovos trečiadienį prasidėjo kiek anksčiau. C grupėje užfiksuota staigmena. Nuo 75-osios minutės be pašalinto žaidėjo rungtyniavusi Azerbaidžano čempionė „Qarabag“ sugebėjo išlaikyti lygiąsias su sunkioje situacijoje atsidūrusia Madrido „Atletico“ – 0:0.
„Atletico“ kapitonas Gabi
„Atletico“ kapitonas Gabi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Atletico“ prireikė laiko primesti savo žaidimą. Pirmąjį rungtynių pusvalandį šeimininkai užtikrintai gynėsi ir patys rengė pavojingas greitas atakas. Nors smūgių į vartų plotą „Qarabag“ ir neatliko, tačiau žaidė gana drąsiai ir neleido svečiams šeimininkauti.

Pirmąjį smūgį į vartų plotą „Atletico“ atliko tik 36-ąją minutę, o netrukus Antoine'as Griezmannas turėjo puikią progą išvesti komandą į priekį. Kėlinio pabaigoje Madrido klubo pranašumas išryškėjo vis labiau, tačiau „Qarabag“ sėkmingai apsigynė.

Po pertraukos „Atletico“ kurį laiką daug valdė kamuolį, tačiau sužaidus kiek daugiau nei valandą jau „Qarabag“ ėmė spausti varžovus ir turėjo pora gerų progų.

75-ąją minutę greitoje atakoje puikiai kamuolį sustabdęs „Qarabag“ puolėjas D.Ndlovu baudos aikštelėje krito po D.Godino prisilietimo, tačiau teisėjo neapgavo. Legionierius iš PAR už vaidybą buvo nubaustas geltona kortele, kuri jam buvo antroji ir „Qarabag“ liko dešimtiese.

Po dešimties minučių baudinio pagrįstai prašė Fernando Torresas, tačiau jis neskirtas. „Atletico“ bandė spausti šeimininkus, tačiau šie puikiai gynėsi, o pačioje mačo pabaigoje ir patys surengė labai pavojingų atakų.

„Qarabag“ yra pirmoji istorijoje Azerbaidžano komanda, žaidžianti Čempionų lygoje.

Po šių rungtynių „Atletico“ grupėje liko trečia su vos dviem taškais. Londono „Chelsea“ ir „Roma“ trečiojo turo rungtynes trečiadienį žaidžia nuo 21:45 val. Lietuvos laiku.

Vt. Komanda Rungt. Perg. Lyg. Pral. Įvarč. Tšk.
1. „Chelsea“ 2 2 0 0 8:1 6
2. „Roma“ 2 1 1 0 2:1 4
3. „Atletico“ 3 0 2 1 1:2 2
4. „Qarabag“ 3 0 1 2 1:8 1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius