Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsistatydino „Tauro“ treneris

Po nesėkmės Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro finale iš Tauragės „Tauro“ klubo trenerio pareigų atsistatydino Edvardas Malkevičius.
Edvardas Malkevičius
E.Malkevičius treniruoja komandą laikinai, kol bus rastas naujas treneris. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Tauragė

Nuo praėjusių metų pavasario komandą treniravęs ir I lygos lygos turnyrą su komanda laimėjęs E.Malkevičius atsistatydino dėl prastų rezultatų – „Tauras“ neįvykdo iškeltos užduoties iškovoti kelialapį į UEFA Europos lygą, o šalies A lygos pirmenybėse po šešerių rungtynių turi vos 4 taškus ir yra tik septintas aštuonių komandų turnyre.

Kol kas E. Malkevičius dar treniruoja „Taurą“, tačiau, pasak, klubo direktorės Lauros Zaleckienės – tik iki tol, kol atsiras naujas treneris.

„Klubas neatleido Edvardo Malkevičiaus, jis kartu su žaidžiančiuoju trenerio asistentu Eimantu Poderiu patys atsistatydino. Dabar „Tauras“ ieško naujo trenerio. Kol kas komandą laikinai treniruoja E.Malkevičius. Sutarėme, kad jis pasiliks tol, kol atrasime naują žmogų. E.Poderis iš „Tauro“ niekur nedings, jis šiaip ar taip lieka komandoje – kaip futbolininkas“, – tinklapiui futbolas.lt kalbėjo L. Zaleckienė.

„Tauras“ taip pat atsisveikino su gynėjo ir saugo pozicijose žaidusiu Tomu Sirevičiumi, kuris sezoną tęs Suomijos antrajame pagal pajėgumą divizione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius