-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autoavarijoje žuvo jaunas „Guingamp“ klubo puolėjas

Antroje pagal pajėgumą Prancūzijos futbolo lygoje „Ligue 2“ rungtyniaujantį „Guingamp“ klubą sukrėtė siaubinga žinia – penktadienį autoavarijoje žuvo 23-ejų puolėjas Nathaelis Julanas.
Nathaelis Julanas
Nathaelis Julanas / Imago Sport nuotr.
Temos: 2 Avarija Futbolas

Įvykio pranešimuose teigiama, kad tragedija įvyko apie 15 val. vietos laiku. Futbolininkas savo Audi Q5 klasės automobiliu važiavo iš treniruotės.

„Guingamp“ klubas gedi. Šią siaubu pavirtusią dieną visi klubo nariai susivienija ir siunčia didžiausią užuojautą visai Nathaelio šeimai“, – teigiama klubo pranešime.

Praėjusiame sezone iš stipriausios Prancūzijos futbolo lygos „Ligue 1“ iškritęs „Guingamp“ klubas taip pat pranešė, kad atšaukia šeštadienio draugišką susitikimą prieš „Concarneau“.

Vos 23-ejų metų amžiaus Nathaelis Julanas profesionalo karjerą pradėjo „Le Havre“ klube stipriausiame Prancūzijos futbolo čempionate.

2018 metais jis prisijungė prieš „Guingamp“ komandos, kurioje sužaidė 11 susitikimų, o tuomet buvo skolinamas kitiems klubams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius