Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Clintonas Ciuriche stebės galutinį FIFA sprendimą

Kadenciją baigęs Amerikos prezidentas Billas Clintonas gruodžio 2 dieną Ciuriche stebės galutinį FIFA nuosprendį, kurios valstybės gaus teisę rengti 2018 ir 2022 metų pasaulio futbolo čempionatus. Clintonas gegužę buvo paskirtas Jungtinių Valstijų futbolo komiteto garbės pirmininku ir tikisi, kad jo šalis laimės teisę organizuoti 2022 metų pasaulio futbolo čempionatą.
Buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas gruodžio 2 dieną viešės Ciuriche
Buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas gruodžio 2 dieną viešės Ciuriche / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vasarą B.Clintonas lankėsi Pietų Afrikoje ir stebėjo savo šalies nacionalinės rinktinės pasirodymą planetos futbolo pirmenybėse. Pirmą ir vienintelį kartą Jungtinės Valstijos pasaulio futbolo čempionatą rengė 1994–aisiais, o dabar yra viena iš kandidačių organizuoti 2022–ųjų pirmenybes.

„Ėmiausi šių pareigų, nes savo akimis mačiau, kaip toks čempionatas suvienija įvairaus amžiaus, socialinio sluoksnio ir tikėjimo žmones“, – kalbėjo prezidentas.

Jungtinės Amerikos Valstijos, Kataras, Australija, Japonija ir Pietų Korėjų yra 2022 metų, o Anglija, Rusija, Ispanija ir Portugalija, Belgija ir Olandija – 2018 metų pasaulio futbolo čempionato kandidatės. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius