Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Rodgersas neskuba trauktis, „Leicester City“ žvaigždė užstojo trenerį

Brendanas Rodgersas kol kas nekalba apie pasitraukimą iš „Leicester City“ trenerio pareigų, nepaisant tragiškai blankaus komandos starto Anglijos „Premier“ lygoje.
Brendanas Rodgersas
Brendanas Rodgersas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Kovosiu“, – BBC cituoja 49-erių specialistą, kurio vadovaujama komanda per septynis turus iškovojo vos tašką.

Tai blogiausias komandos sezono startas nuo 1983 metų.

Be to, per šiuolaikinės „Premier“ lygos istoriją dar joks klubas nebuvo praleidęs 22 įvarčių per pirmuosius septynis sezono mačus.

Paskutinį kartą aukščiausioje Anglijos lygoje tai buvo nutikę 1965-66 metais, kai identiškai „pasižymėjo“ „West Ham“ klubas.

B.Rodgersas prie komandos, kuri 2016 m. tapo Anglijos čempione, vairo stojo 2019 metų vasarį, pakeisdamas Claude'ą Puelį.

„Tikiu, kad galime tai išgyventi. Mes ir šiandien nematėme, kad komandai trūktų pasitikėjimo, o tai gerai ženklas“, – po rungtynių, kuriose „Leicester City“ 2:6 nusileido „Tottenham“ vienuolikei, kalbėjo B.Rodgersas.

„Aš visuomet kovosiu. Aišku, aš suprantu situaciją ir tai, kad šeši pralaimėjimai iš eilės niekam nėra gerai“.

„Visiškai suprantu sirgalių pasipiktinimą. Negaliu nuo to pasislėpti. Tai mano atsakomybė“, – kalbėjo treneris, pridūręs, kad gerbs bet kokį klubo vadovybės sprendimą.

Jamesas Maddisonas, kurio įvartis buvo išlyginęs rezultatą 2:2, po rungtynių gynė trenerį ir siūlė dalį kaltės prisiimti žaidėjams.

„Žmonės pažiūrės į rezultatą 6:2 ir pamanys „wow, Lesteris vėl sutriuškintas“, bet nemanau, kad tai sutriuškinimas. Pirmajame kėlinyje buvome komanda, kuria norime būti – spaudžianti ir kurianti progas.

Nėra abejonės, kad dalį atsakomybės turi prisiimti ir žaidėjai. Tai bendras reikalas. Ne treneris, o mes – vienuolika žaidėjų – esame aikštėje. Skaudu, kad taip gerbdami trenerį negalime jam atnešti rezultato“.

Standings provided by SofaScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius