-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltijos lygos starte dominavo lietuviai

Pirmosiose Baltijos lygos aštuntfinalio serijos rungtynėse pralaimėjimo kartėlio nepajuto nė vienas futbolo klubas iš Lietuvos.
Nuo šiol su Panevėžio „Ekrano" futbolininkais galėsite pabendrauti internetu.
Lietuvos čempionas Panevėžio „Ekranas“ Baltijos lygos turnyrą pradėjo užtikrinta pergale / „Panevėžio balsas" nuotr.

Didžiausią pranašumą prieš spalio 28-29 dienomis įvyksiančias atsakomąsias aštuntfinalio serijos rungtynes iš lietuviškų klubų įgijo šalies čempionas Panevėžio „Ekranas“. Jis išvykoje pirmąją dvikovą su „Jūrmala“ (Latvija) baigė užtikrinta pergale 3:1, nors po pirmojo kėlinio priekyje buvo šeimininkai (0:1).

Tvirtą žingsnį ketvirtfinalio link žengė ir Marijampolės „Sūduva“, kuriai atsakomojoje dvikovoje prieš Narvos „Trans“ (Estija) reikės išlaikyti namuose įgytą dviejų įvarčių persvarą (2:0).

Iš Lietuvos garbę Baltijos lygoje ginančių klubų pergalę dar iškovojo Tauragės „Tauras“, namuose 1:0 palaužęs Estijos čempionę Talino „Levadia“ ekipą, o „Šiaulių“ ir Vilniaus „Vėtros“ vienuolikės savo dvikovas su varžovais baigė lygiosiomis. Šiauliečiai neišsaugojo turėto minimalaus pranašumo prieš Talino „Flora“ – estai mačo pabaigoje rezultatą išlygino (1:1), o svečiuose žaidusios „A lygos“ lyderės „Vėtros“ dvikovoje su Daugpilio „Dinaburg“ (Latvija) žiūrovai įvarčių neišvydo (0:0).

Kitose susitikimuose pergalėmis džiaugėsi latviai. Liepojos „Metalurgs“ išvykoje 1:0 įveikė „Nomme Kalju“ (Estija), o Rygos „Skonto“ Estijoje 3:1 nugalėjo Silamiajės „Kalev“ klubą.

Paskutinės Lietuvos atstovės Gargždų „Bangos“ ir Latvijos čempionės „Ventspils“ komandų susitikimas buvo nukeltas, dėl pastarosios dalyvavimo UEFA Europos lygos grupių etapo varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius