Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barca“ pasiekė užtikrintą pergalę Ispanijoje

Viltis tapti Ispanijos čempione jau praradusi "Barcelona" iškovojo pergalę "La Liga" pirmenybėse. Xavi auklėtiniai namuose 3:1 nugalėjo Vigo "Celta" klubą.
Dani Alvesas ir Pierre'as Emerickas Aubameyangas
Dani Alvesas ir Pierre'as Emerickas Aubameyangas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Barca“ į priekį išsiveržė sužaidus pusvalandį, kai Ousmane'as Dembele įveikė kelis varžovus ir prasiveržęs dešiniuoju kraštu atliko perdavimą Memphiui Depay'ui, kuriam teliko nukreipti kamuolį į vartus.

Būtent M.Depay'us atliko perdavimą antrajam įvarčiui, kai 41-ą minutę varžovų gynėjas dar palietė kamuolį, bet nesugebėjo sustabdyti Pierre'o-Emericko Aubameyango, iš artimo nuotolio mušusio kamuolį į tinklą.

Būtent puolėjas iš Gabono pelnė ir trečiąjį „Barcos“ įvartį, kai 48-ą minutę pasinaudojo dar vienu precizišku O.Dembele perdavimu.

„Celta“ jau po dviejų minučių sugebėjo sušvelninti rezultatą, kai tarpusavyje nesusikalbėjo „Barcos“ vartininkas Marcas-Andre ter Stegenas ir gynėjas Ronaldas Araujo, o tuo pasinaudojo įvartį pelnęs Iago Aspasas.

Vis dėlto dar degusios Vigo klubo viltys užgeso 58-ą minutę, kai Jeisonas Murillo pargriovė M.Depay'ų greitoje atakavo ir prieš save išvydo raudoną kortelę.

Nors „Barca“ dauguma nepasinaudojo ir įvarčių daugiau nepelnė, tačiau iškovojo užtikrintą pergalę ir išlieka antroje „La Liga“ vietoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius