Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ futbolo klubo prezidentas Lionelį Messį palygino su gaidžiu

„Barcelona“ futbolo klubo prezidentas teigia, kad Lionelis Messi išlieka pagrindiniu komandos žmogumi ir palygino jį su naminiu paukščiu.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po to, kai Katalonijos klubas išleido 57 milijonus eurų Neymaro įsigijimui, buvo kalbama, kad brazilas taip pat taps vienu iš svarbiausių komandos žaidėjų.

Vis dėlto, klubo prezidentas teigia, kad svarbiausiu komandos žmogumi išlieka L.Messi.

„Neturime dviejų gaidžių vištidėje. Turime tik vieną – L.Messį. Įsigijome Neymarą, puikų futbolininką ir asmenybę, tačiau nėra geresnių už L.Messį. Neymaras turi įrodyti, kad yra geras žaidėjas ir gali padėti „Barcai“, – kalbėjo S.Rosellis.

Klubo prezidentas taip pat teigia, kad buvo labai svarbu priimti teisingus sprendimus, susijusius su Davidu Villa ir Ericu Abidaliu.

„Žaidėjo alga tokia pati svarbi kaip ir perėjimo suma, reikia atsižvelgti ir į kontrakto trukmę bei žaidėjo amžių. Villa žino, kad jei būtų likęs čia, nebūtų gavęs daug laiko aikštėje. Šis sprendimas buvo svarbu mums, D.Villai ir „Atletico“ klubui.“

„Parodėme gražų gestą, kai atnaujinome kontraktą su sergančiu E.Abidaliu. Kai jis pasveiko, nebuvo startinio vienuoliktuko futbolininkas ir mūsų sprendimas išsiskirti paremtas tik sportiniu principu“, – žaidėjų situaciją aptarė S.Rosellis.

„Barcelona“ klubo sudėtyje šią vasarą atsivėrė dar viena spraga. Gynėjo intensyviai ieškantis katalonų klubas po Thiago Alcantaros išvykimo turės pasukti galvą, kuo pakeisti ir šį futbolininką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius