Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ gynėjas Dani Alvesas: „Be Cristiano Ronaldo „Manchester United“ yra stipresnė komanda“

„Barcelona“ gynėjas Dani Alvesas mano, jog įveikti „Manchester United“ klubą šio sezono UEFA Čempionų lygos finale bus sunkiau nei prieš dvejus metus. Brazilas įsitikinęs, jog Anglijos čempionai sustiprėjo, kai komandą paliko portugalas Cristiano Ronaldo.
Rungtynių akimirka
Dani Alvesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

2009-ųjų Čempionų lygos finale „Manchester United“ rezultatu 0:2 nusileido „Barcelonai“. Po to sezono „Manchester United“ lyderis Cristiano Ronaldo už rekordinę išpirką persikėlė į Madrido „Real“.

„Su Cristiano Ronaldo „Manchester United“ ekipa buvo labiau nuspėjama. Dabar jų komanda yra labiau subalansuota, stipresnė nei prieš dvejus metus. Jie yra labai pavojingi ir turi daugybę puikių žaidėjų“, – kalbėjo D.Alvesas.

„Nežinau ar tai todėl, kad išvyko C.Ronaldo, tačiau „Manchester United“ komanda dabar yra vieningesnė ir solidesnė. Ji nebėra tokia tiesmuka“, – pritarė Xavi.

Gegužės 28 dieną, šeštadienį, Londono „Wembley“ stadione vyksiančiame finale ir „Manchester United“, ir „Barcelona“ sieks ketvirtą kartą klubų istorijoje laimėti Čempionų lygą.

„Nuoširdžiai galiu pasakyti – šeštadienį vienoje aikštelėje išvysite du stipriausius pasaulio futbolo klubus“, – teigė „Barcelona“ puolėjas Davidas Villa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius