Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelonos“ ir „Real“ vadovų žodžių karas tęsiasi

Žodžių karas tarp amžinų varžovų „Barcelonos“ bei Madrido „Real“ klubų vadovybių vis dar tęsiasi ir panašu, kad jis artimiausiu metu nesiliaus. „Barcos“ komandos prezidentas Sandro Roselli net neketina nusileisti savo pagrindinio varžovo „karališkojo“ klubo vadovybei, kurios dejonės perpildė pastarojo kantrybę.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ispanijos spaudoje pasirodė pranešimai, kuriuose „Real“ klubas nepatingėjo dar kartą priminti, kaip nesportiškai ir netoleruotinai „katalonai“ žaidė nesenai pasibaigusiame sezone. Bene didžiausia įtampa šių komandų stovyklose tvyrojo balandžio ir gegužės mėnesiais, kuomet  ekipos susitiko net keturis kartus.

Po visų šių rungtynių „Real“ vadovybei kilo įtarimų dėl galimo „Barcos“ komandos sukčiavimo bei „Camp Nou“ stadione esančio rasizmo protrūkio, dėl kurio Madrido ekipos futbolininkai prarado koncentraciją ir susikaupimą. Nepaisant to, „Los Blancos“ liejo nepasitenkinimą ir pačių Barselonos miesto ekipos futbolininkų demonstruojamu žaidimu, kuris jiems labiau priminė „aktorių būrelį“.

Taigi, nesenai spaudoje pasirodė panašūs kaltinimai, į kuriuos „Barcos“ klubo prezidentas Sandro Roselli atsakyti nepatingėjo.

„Mes nekalti, kad šis sezonas „Real“ klubui nesusiklostė taip, kaip jie norėjo. Mums jų kaltinimai visiškai neįdomūs, kadangi jie neturi pagrindo“, – sakė „Barcelonos“ klubo prezidentas. „Be abejonės, mūsų nedžiugina tokie „Real“ vadovų išsišokimai, todėl jei tai ir toliau tęsis, išspręsime šį reikalą visiems laikams ir jie dėl to labai pasigailės.“

„Būti čempionais – nėra nusikaltimas, todėl jei jie nori pasiekti kažko panašaus, tegu imasi veiksmų ir netuščiažodžiauja. Kuomet jie skirs dėmesį savo „daržui“ ir paliks ramybėje svetimus, tuomet gal ir bus galima „Real“ klubą dar kada nors vadinti čempionu. Visų pirmiausia – atvėskite, o po to pamąstykite apie tolimesnius naujojo sezono planus. Žinoma, tai darykite nekaltindami mūsų dėl savo pačių neišspręstų problemų“, – užbaigė Sandro Roselli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius