Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ iš „Arsenal“ akademijos nuviliojo talentingą kolumbietį

„Barcelona“ savotiškai atsirevanšavo Londono „Arsenal“ ekipai už ankstesnes netektis jaunimo akademijoje, rašo Katalonijoje leidžiamas dienraštis „El Mundo Deportivo“.
Giancarlo Poveda
Giancarlo Poveda / mundodeportivo.com nuotr.

Prieš metus  Anglijos komanda iš Katalonijos klubo jaunimo akademijos persiviliojo Hectorą Belleriną ir Joną Toralį – du perspektyvius 1995-ųjų kartos žaidėjus.

Dabar panaši istorija pasikartojo, tačiau šįkart perspektyvus ir jaunas futbolininkas ne paliko „Barcą“, o į ją atvyko. Ir būtent iš Londono „Arsenal“, rašo fcbarcelona.lt.

Pasak „El Mundo Deportivo“, Katalonijos klubas savotiškai atsilygino „kanonieriams“ ir iš jų jaunimo akademijos persiviliojo atakuojančio saugo pozicijoje žaidžiantį kolumbietį Giancarlo Povedą. Perspektyvus žaidėjas jau treniruojasi „FC Barcelona Infantil B“ komandoje, kuriai vadovauja Marcelo Sansas.

„Barcelona“ naujokas spėjo ir pasižymėti. Šią savaitę vykusiose draugiškose rungtynėse „FCB Infantil B“ komanda įveikė bendraamžius iš „Jabac“ ekipos, o vienintelį dvikovos įvartį pelnė būtent G. Poveda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius