Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ klubas atsisakė padėti „Real“ ir nukelti Ispanijos čempionato „El Clascio“ dvikovą

Ispanijos čempionato lyderė „Barcelona“ atsisakė nukelti „Primera“ lygos mačo su Madrido „Real“ datą iš kovo antrosios į kovo pirmąją.
„El Clasico“ – „Barcelona“ ir Madrido „Real“ komandų mūšis „Copa Del Rey“ taurėje
„El Clasico“ – „Barcelona“ ir Madrido „Real“ komandų mūšis „Copa Del Rey“ taurėje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Real“ treneris kovo 2-osios mačą, kuriame amžinosios varžovės antrą kartą susitiks „La Liga“ pirmenybėse, tikėjosi nukelti į penktadienį (kovo 1-ą dieną). Tuo buvo siekta suteikti žaidėjams tris laisvas dienas prieš atsakomąjį UEFA Čempionų lygos mačą su „Manchester United“ klubu, kuris vyks kovo 5-ąją.

Vis dėlto „Barcelona“ atsisakė tai padaryti. Nedidelę pergalę „Los Blancos“ gali džiaugtis tik todėl, kad mačas Ispanijos laiku vyks 16 val., nors buvo planuota jį rengti 22 val.

Verta paminėti, kad vos kelios dienos prieš kovo 2-osios dvikovą „La Liga“ pirmenybėse „Barcelona“ ir „Real“ klubai vasario 26-ąją surems ginklus Ispanijos taurės („Copa del Rey“) pusfinalio atsakomosiose rungtynėse. Pirmasis mačas „Santiago Bernabeu“ stadione baigėsi lygiosiomis 1:1.

Tuo tarpu pirmoji „El Clasico“ dvikova „Primera“ lygoje spalio 7-ą dieną „Camp Nou“ stadione baigėsi taip pat lygiosiomis 2:2.

Tai reiškia, kad „Real“ klubui per 9 dienas nuo vasario 26-osios iki kovo 5-osios teks sužaisti net tris itin sunkias rungtynes – dvi su „Barca“ ir vienerias su „Manchster United“. Dvi iš jų lems, ar „Los Blancos“ turės galimybių džiaugtis „Copa del Rey“ arba Čempionų lygos laimėtojų laurais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius