Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ – „Milan“. Ar žinote, kad...

Šį vakarą Barselonos „Camp Nou“ stadione ginklus surems dėl teisės žaisti Čempionų lygos ketvirtfinalyje kovojančios „Barcelona“ ir „Milan“ ekipos.
„Barcelona“ – „Milan“. Pirmoji akistata baigėsi pastarųjų pergale.
„Barcelona“ – „Milan“. Pirmoji akistata baigėsi pastarųjų pergale. / „Scanpix“ nuotr.

Kol kas geriau sekasi Lombardijos vienuolikei, kuri pirmoje aštuntfinalio akistatoje savo aikštėje privertė kapituliuoti grėsmingus varžovus rezultatu 2:0.
 
– „Barcelona“ eliminavo „Milan“ komandą iš kovos dėl Čempionų lygos trofėjaus praėjusio sezono ketvirtfinalio stadijoje. Tuomet mačas Milane baigėsi 0:0, o rungtynes Katalonijos sostinėje 3:1 laimėjo šio vakaro šeimininkai. 2005-2006 metų sezone „Milan“ prieš „Barcą“ krito pusfinalyje. Tuomet per dvejas rungtynes tebuvo pelnytas vienas įvartis, o jo autoriumi tapo Ludovicas Giuly.
 
– Jei šio vakaro dvikova palankiai susiklostys „Barcai“ ir ji žengs į kitą etapą, tai bus šeštas sezonas iš eilės, kai katalonai įgis teisę žaisti Čempionų lygos ketvirtfinalyje.
 
– Camp Nou stadione „Barcelona“ ir „Milan“ tarpusavyje žaidė 14 rungtynių. Aikštės šeimininkai stipresni buvo 6 kartus, 4 dvikovos baigėsi taikiai, o 4 kartus sėkme džiaugėsi svečiai iš Lombardijos.
 
– Prieš kitas komandas iš Italijos „Barcelona“ futbolininkai Camp Nou stadione žaidė 10 kartų. Šeimininkai laimėjo 5 kartus, 3 mačai baigėsi lygiosiomis ir 2 kartus stipresni buvo italai.
 
– Tai bus pirmasis Bojano Krkičiaus mačas Camp Nou stadione nuo tada, kai jis buvo perleistas „AS Roma“ vienuolikei. Dabar, kaip žinia, puolėjas vilki „Milan“ marškinėlius.
 
– Dabartinis „Milan“ treneris Massimiliano Allegri prieš „Barcą“ yra kovojęs penkis kartus. Jam pavyko laimėti 1 kartą, du kartus susitikimai baigėsi taikiai, o 2 kartus pajėgesnė buvo „Barcelona“.
 
– Iš 63 įvarčių, kuriuos „Milan“ pelnė šio sezono visuose turnyruose, net 44 yra pelnyti po pertraukos, antrajame kėlinyje.
 
– „Milan“ komandai šio vakaro dvikovoje padėti dėl traumos negalės puolėjas Giampaolo Pazzini. Per paskutinius 11 mačų „Milan“ gretose jis pelnė net 9 įvarčius.
 
– „Milan“ kol kas nė karto nepralaimėjo nacionalinėse pirmenybėse 2013 metais. Iki lyderių Turino „Juventus“ šio vakaro „Barcos“ varžovai atsilieka 11 taškų.
 
– Keturi „Barcelona“ futbolininkai rizikuoja praleisti būsimą Čempionų lygos mačą, jei šio vakaro rungtynėse gautų įspėjimą. Tai – Adriano, Alexas Songas, Javieras Mascherano ir Pedro Rodriguezas.
 
– „Milan“ gretose tokių žaidėjų taip pat yra keturi. Tai – Philippe Mexes, Daniele Bonera, Mathieu Flamini ir Riccardo Montolivo.
 
– Šio vakaro mačui teisėjaus Viktoras Kassai. Tai bus antrasis kartas, kuomet šis arbitras dirbs „Barcos“ mače. 2010-2011 metų sezone vengras teisėjavo Čempionų lygos finale, kuriame „Barcelona“ 3:1 įveikė „Manchester United“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius