-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ nepramušė geležinės „Chelsea“ gynybos

Pirmosios UEFA čempionų lygos pusfinalio rungtynės tarp ispanų „Barcelona“ ir anglų Londono „Chelsea“ komandų baigėsi taikiomis lygiosiomisi 0:0. Antradienį Barselonoje aikštės šeimininkams nepavyko įrodyti savo pranašumo, nors beveik visas rungtynes jie buvo užgulę svečių iš Anglijos vartus.
L.Messi ir „Barcelona“ komandai nepavyko pramušti svečių gynybos.
L.Messi ir „Barcelona“ komandai nepavyko pramušti svečių gynybos. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po neilgos žvalgybos rungtynių pradžioje iniciatyvą į savo rankas tvirtai paėmė „Barcelona“ ekipa. Katalonai beveik iki pertraukos nuolat buvo užgulę „Chelsea“ vartus, tačiau pavojingesnių situacijų nesukūrė.

Tuo tarpu pirmo kėlinio pabaigoje po aikštės šeimininkų gynėjo klaidos vienas į priekį pabėgęs Didier Drogba turėjo puikią progą pelnyti įvartį, tačiau abu jo pavojingus smūgius sėkmingai atrėmė „Barcelona“ vartininkas Victoras Valdesas.

Antro kėlinio pradžioje gana klampų žaidimą teko keliskart pertraukti dėl futbolininkų traumų. Iš pradžių ore kovodamas dėl kamuolio nokdauną gavo Thierry Henry, paskui aikštę ant neštuvų paliko kojos traumą paprastoje situacijoje patyręs „Barcelona“ gynėjas Rafaelis Marquezas. Vėliau ant žolės kiek ilgėliau teko pagulėti Danieliui Alvesui ir D.Drogba, bet jie galėjo tęsti žaidimą.

Kelias pavojingas progas „Barcelona“ vis dėlto sugebėjo sukurti, bet visas jas užgesino patikimas „Chelsea“ vartų sargas Petras Čechas. Šios pusfinalio poros nugalėtojas paaiškės kitą savaitę atsakomose rungtynėse Londone. Trečiadienį kitose Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse susigrums du anglų klubai „Manchester United“ ir Londono „Arsenal“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius