Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ nutraukė kontraktą su sporto direktoriumi Andoni Zubizarreta

„Barcelona“ futbolo klubas pirmadienį oficialiai paskelbė nutraukiantis sutartį su ekipos sporto direktoriumi Andoniu Zubizarreta.
Andoni Zubizarreta
Andoni Zubizarreta / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Legendinis katalonų klubo vartininkas šiose pareigose dirbo nuo 2010 metų, kai buvęs komandos prezidentas Sandro Rosellis perėmė ekipos prezidento kėdę iš Joano Laportos.

Per ketverius metus A.Zubizarretai nepavyko įgyti sirgalių palaikymo dėl dažnai pasyvios transferų politikos. Be to, klubas neseniai buvo nubaustas vienerių metų draudimu pirkti futbolininkus dėl pažeidimų įsigyjant bei registruojant dešimt žaidėjų, kurie sandorių sudarymo metu buvo nepilnamečiais, t.y., jiems nebuvo sukakę 18 metų.

A.Zubizarreta „blaugrana“ marškinėlius vilkėjo 1986-1994 metais ir komandai atstovavo daug nei 400 kartų.

Įdomu, kad baskas buvo atleistas dieną po to, kai sekmadienį viešai sukritikavo ekipos prezidentą Josepą Maria Bartomeu, teigdamas, kad prisiima kaltę dėl pažeidimų, kurie lėmė transferų draudimą, tačiau tokią pat kaltę turėtų prisiimti ir dabartinis „Barcelona“ prezidentas, kuris tuo metu ėjo viceprezidento pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius