-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ patvirtino – į vartininko poziciją pretenduoja Pepe Reina ir Marcas-Andre Ter Stegenas

Kaip anksčiau skelbta, ilgametis Ispanijos čempionės „Barcelona“ vartų sargas Victoras Valdesas po šio sezono paliks Katalonijos klubą. Žiniasklaidoje jau nuo praėjusios vasaros netyla kalbos, kas užims katalono vietą „Barcoje“, tačiau klubo viceprezidentas Josepas Bartomeu kiek praskleidė paslapties šydą.
Pepe Reina
Pepe Reina / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anot J.Bartomeu, „Barcos“ vadovai tikisi apie sutartį su nauju vartininku paskelbti jau sausį, o pagrindiniai kandidatai yra „Napoli“ ekipos vartininkas Pepe Reina ir Monchengladbacho „Borussia“ vartų sargas Marcas-Andre Ter Stegenas.

„Naujo vartininko ieškome nuo šių metų pradžios, o mūsų derybos su vienu kandidatų yra smarkiai pažengusios pirmyn. Pagal planą paskelbti apie naują vartininką turėtume sausį, kai V.Valdesas oficialiai patvirtins apie savo išvykimą po sezono.

Mūsų tikslas yra įsigyti tik vieną vartininką, o ne du. Taip, tarp kandidatų yra ir P.Reina bei M.A.Ter Stegenas“, – RAC1 sakė J.Bartomeu.

Marcas-Andre ter Stegenas
Marcas-Andre ter Stegenas

31 metų P.Reina yra „Barcelona“ futbolo akademijos auklėtinis, klubo dublerių komandoje žaidęs 41, o pagrindinėje ekipoje – 30 mačų. Šiuo metu jis priklauso „Liverpool“ klubui, su kuriuo turi sutartį iki 2016 metų vasaros, tačiau nuomos sąlygomis žaidžia Italijos „Napoli“ klube.

Tuo tarpu M.A.Ter Stegenui yra vos 21-eri, tačiau nuo 2011 metų pagrindinėje „Borussia“ ekipoje vartininkas jau yra sužaidęs 86 rungtynes. Jo sutartis su klubu baigiasi 2015-ųjų vasarą, tačiau Vokietijos ekipa tikisi su jaunuoju talentu sutartį pratęsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius