Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ patyrė pažeminimą Milane (video, nuotraukos)

Pirmose UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse nugalėtojų titulą ginantys „Barcelona“ futbolininkai patyrė šoką. Antradienį išvykoje jie iš pradžių pirmavo, tačiau praleido tris įvarčius iš eilės ir rezultatu 1:3 buvo priversti pripažinti italų Milano „Inter“ komandos pranašumą.
Pelnę pirmąjį rungtynių įvartį katalonai vėliau praleido net tris įvarčius į savo vartus
Pelnę pirmąjį rungtynių įvartį katalonai vėliau praleido net tris įvarčius į savo vartus. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rungtynių pradžioje abi komandos daugiau laiko praleido aikštės viduryje nei prie kurių nors vartų. Pirmą rimtesnę progą 17-ą minutę turėjo aikštės šeimininkų puolėjas Samuelis Eto'o, tačiau jo smūgį svečių vartininkas Victoras Valdesas nesunkiai atmušė.

Katalonų atsakymas buvo rimtesnis – jau kitoje atakoje į priekį pabėgęs Maxwellas atliko juvelyrinį perdavimą Pedro Rodriguezui, o šis pelnė pirmą įvartį svečiams (19 min.). Jose Mourinho auklėtiniai mėgino pagauti varžovus nepasiruošusius per greitas kontratakas.

Goranas Pandevas turėjo puikią galimybę išlyginti rezultatą, tačiau smūgiuodamas iš arti nepataikė į vartus. Komandos draugo klaidą netrukus po Diego Milito perdavimo ištaisė Wesley Sneijderis (30 min.) ir rezultatas tapo lygus 1:1.

Tik prasidėjus antram kėliniui aikštės šeimininkai surengė dvi pavojingas atakas iš jų antroji baigėsi įvarčiu. Pabėgę į greitą kontrataką „Inter“ futbolininkai užklupo varžovus nepasirengusius ir 48 min. Maiconas po D.Milito perdavimo išveda Milano komandą į priekį – 2:1.

„Barcelona“ žaidėjų mėginimai išlyginti rezultatą kurį laiką buvo nesėkmingi – patikimai žaidė „Inter“ gynėjai ir vartininkas. Po svečių gynėjų klaidos kamuolį perėmę J.Mourinho auklėtiniai dar kartą nuskriaudė varžovus: po W.Sneijderio perdavimo galva kamuolį į V.Valdeso saugomus vartus 61 min. pasiuntė D.Milito. „Inter“ pranašumas tapo akivaizdus – 3:1.

Maiconas netrukus neštuvais buvo išneštas iš aikštės. Kovodamas dėl kamuolio prie vartų Lionelis Messi galva pataikė brazilui į galvą ir šį medikams teko net gaivinti.

Visos katalonų ekipos pastangos sušvelninti rezultatą nuėjo perniek – „Inter“ gynyba veikė puikiai. Titulą ginantiems „Barcelona“ futbolininkams lieka tikėtis, kad sugebės atsigriebti prieš Milano komandą atsakomosiose pusfinalio rungtynėse balandžio 28 dieną Katalonijos sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius