Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ prezidentas: įtampa tarp dviejų Ispanijos futbolo grandų gali baigtis liūdnai

Katalonijos klubo prezidentas viešai paragino baigti beprasmius kivirčus tarp „Barcelona“ ir Madrido „Real“ klubų.
Teisėjai laiko konfilktuojančius Gonzalo Higuain ir David Villa
Teisėjai laiko konfilktuojančius Gonzalo Higuain ir David Villa / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pastaruoju metu įtampa tarp dviejų Ispanijos grandų pasiekė epogėjų ir, pasak Sandro Rosellio, gali baigtis daug liūdniau.

2011 metais „Barcelona“ ir Madrido „Real“ tarpusavyje žaidė net 6 kartus. Nenuostabu, kad lemiamose grandų mačuose aikštėje ir už jos ribų nuolat kildavo kontroversiškų situacijų, tačiau jos neretai peraugdavo į atvirą agresiją tarp dviejų ekipų žaidėjų ir net trenerių. Tai neigiamai paveikė ir taip ne pačius geriausius abiejų klubų tarpinstitucinius ryšius.

„Kartu privalome sumažinti įtampą. Jei nereaguosime, viskas gali baigtis tuo, kad imsime vieni kitus žudyti gatvėje“, – vaizdingai palygino Rosellis.

„Barcelona“ prezidentas darsyk atkreipė dėmesį į Madrido „Real“ trenerio Jose Mourinho veiksmus antrosiose Ispanijos Supertaurės rungtynėse, tačiau užtikrino, jog Katalonijos klubas nesiruošia pateikti skundo. Šiame mače bereikalinga ir šiurkšti Marcelo pražanga prieš Cescą Fabregasą išprovokavo žaidėjų ir trenerių susistumdymą.

Konflikto įkarštyje Mourinho prisiartino prie Josepo Guardiolos asistento Tito Vilanovos, kuris ramino įsiaudrinusius žaidėjus, ir čiupo jam už ausies kartu grūsdamas pirštą į akį.

Nors Vilanova atsikirto portugalui, tačiau niekam nekilo abejonių, kad tokią asistento reakciją išprovokavo pasalūniškas Mourinho elgesys.

„Vaizdai kalba patys už save. Tai jie (“Real„ – aut. past.) turi problemų, o ne mes. Lygos vadovai patys turi nuspręsti, ar reikia, ką nors daryti, ar ne, – sakė “Barcelona„ prezidentas. – Tito darė viską, kad konfliktas būtų kuo greičiau numalšintas“.

Beje, kiek prieš kelias dienas Mourinho per savo atstovą spaudai pranešė, jog „neketina niekieno atsiprašinėti“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius