Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ saugas Cescas Fabregas norėtų sugrįžti į „Arsenal“ klubą

Isoanijos futbolo čempionės „Barcelona“ ekipos saugas Cescas Fabregas pareiškė, kad vieną dieną norėtų grįžti į „Arsenal“ klubą.
Cescas Fabregasas
Cescas Fabregasas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ispanas 2003-aisiais metais iš katalonų ekipos akademijos persikėlė į anglų „Arsenal“ ir praleido šioje komandoje aštuonerius metus.

2011 m. futbolininkas grįžo į savo buvusį klubą ir „Barcelona“ už jį sumokėjo 25,5 milijonus svarų sterlingų. Vis dėlto, buvęs „kanonierių“ kapitonas neatmetė galimybės, kad ateityje vėl apsivilks Londono klubo marškinėlius.

„Londono „Arsenal“ klubas yra mano širdyje ir visada išliks. Dar nežinau, ar turėsiu galimybę sugrįžti ten rungtyniauti ar į jį ateisiu pabaigęs futbolininko karjerą“, – „Guardian“  laikraščiui tikino 26-erių futbolininkas.

„Manau, kad šis klubas visada atvers man duris. Ši komanda – kaip šeima. Esu įsitikinęs, kad man rastų vietos ne tik trenerių štabe, bet ir aikštėje. Dabar ten Solas Campbellas. Klubas padeda formuotis treneriams. Dennisas Bergkampas taip pat važinėdavo ten du ar triskart per savaitę, kai siekė tapti treneriu, – pasakojo C.Fabregas. – Šiuo aspektu „Arsenal“ yra žavus klubas. Galbūt atsiras galimybė ir man dar ką nors nuveikti jame“.

Paklaustas, ar gali Arsene'o Wengero vedama ekipa laimėti Anglijos Premier lygą, C.Fabregas atsakė: „Labai tikiuosi. Komandai pradėjo labai gerai ir atrodo stipri. Pažiūrėsime, kaip bus toliau“.

„Anglijoje gali žaisti puikiai, bet jei pralaimi dvejas rungtynes – viskas išslysta iš tavo rankų. Daug kas sprendžiama per Kalėdas: komanda, kuri išsilaikys ir priešinsis geriausiai, laimės titulą“, – pabaigė ispanas.

„Arsenal“ gretose per aštuonerius metus C.Fabregas sužaidė 298 mačus ir pelnė 56 įvarčius bei atliko 91 rezultatyvų perdavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius