Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ siūlys saugui Xavi pratęsti sutartį iki 2016-ųjų

Už komandos komplektavimą atsakingi Katalonijos klubo atstovai netrukus turėtų sėsti prie derybų stalo su vienu iš svarbiausių ekipos futbolininko agentu, teigia dienraštis „Sport“.
Xavi
Xavi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Barcelona“ planuoja siūlyti saugui Xavi Hernandezui naują sutartį. Dabartinis 32 metų futbolininko kontraktas galioja iki 2014 metų vasaros, tačiau neabejojama, kad ekipos vadovai ir treneriai norėtų kataloną ir toliau matyti „Barcoje“, tad jam siūloma papildoma sutartis. Ji baigtų galioti 2016 metų birželio 30 dieną.

Apie tai žurnalistams oficialiai pranešė Xavi interesams atstovaujantis Ivanas Corretja. Pasak agento, oficialus „Barcelona“ pasiūlymas pradėti derybas jį pasiekė praėjusį penktadienį.

„Žinoma, kad šį pasiūlymą priėmėme. Xavi niekada neslėpė noro ir toliau žaisti „Barcoje“. Jis norėtų čia baigti savo karjerą“, – tvirtino I. Corretja.

Agentas dar kartą priminė, jog visos derybos dėl ankstesnių kontraktų pratęsimų vykdavo sklandžiai ir be jokių kliūčių, tad ir dabar neabejojama, kad abi pusės pasieks susitarimą.

„Žaidėjo ir klubo vadovų santykiai visada buvo puikūs. Lengvai sutardavome dėl ankstesnių kontraktų pratęsimo. Svarbiausia, kad pats futbolininkas jaučia, kad jis yra reikalingas komandai, tad nemanau, jog kils kažkokių nesusipratimų ar problemų derantis dėl naujos sutarties pasirašymo“, – pažymėjo katalono atstovas.

Savo karjerą „Barcelona“ jaunimo akademijoje Xavi pradėjo būdamas vos vienuolikos metų, o pagrindinėje komandoje debiutavo 1998-aisiais. Tuomet Katalonijos klubui vadovavo olandas Louisas van Gaalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius