-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Barcelona“ treneriams – galvosūkis dėl vartininkų

Dvejas rungtynes Madrido „Real“ ekipai pralaimėjusio „Barcelona“ klubo treneriai turės galvoti ne tik apie tai, kaip iki ateinančio savaitgalio pagerinti komandos žaidimą, bet ir apie trumpalaikes rokiruotes vartininkų gretose.
Įsikarščiavęs V.Valdesas gavo raudoną kortelę už ginčus su arbitru
Įsikarščiavęs V.Valdesas gavo raudoną kortelę už ginčus su arbitru / „Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį Katalonijos klubas gimtajame „Camp Nou“ stadione susitiks su svečiais iš La Korunijos „Deportivo“. Jau dabar žinoma, kad šią dvikovą bus priverstas praleisti pagrindinis „Barcelona“ vartininkas Victoras Valdesas. Įsikarščiavęs katalonas akistatoje su Madrido „Real“ gavo raudoną kortelę už ginčus su arbitru ir dabar privalo praleisti mažiausiai vieną Primeros susitikimą. Beje, neatmetama, kad V. Valdesas gali sulaukti ir kur kas griežtesnių drausminių sankcijų.
 
Neabejojama, kad rungtynes su „Deportivo“ startinėje vienuolikėje pradės atsarginis vartininkas Jose Manuelis Pinto, tačiau „Barcelona“ treneriams dar reikės pasirinkti ir mačui registruoti jo dublerį.
 
Tokiais atvejais Ispanijos čempionato mačams paprastai būdavo kviečiamas jaunimo akademijos komandos „Barcelona B“ vartininkas Oieras Olazabalis, tačiau šįkart to padaryti nebus įmanoma. Praėjusį savaitgalį O. Olazabalis Ispanijos antrojo diviziono mače su „UD Las Palmas“ ekipa taip pat buvo išvarytas iš aikštės ir negali būti traukiamas į pagrindinės komandos paraišką.
 
Manoma, kad jo vietą ant atsarginių žaidėjų suolelio užims antrasis arba trečiasis „Barcelona B“ vartininkai, Jordi Masipas arba Miguelis Banuzas. Tiesa, J. Masipas dėl pakinklinės sausgyslės patempimo savaitgalį nebuvo registruotas mačui su „UD Las Palmas“, tačiau manoma, kad jis spės pasveikti iki dvikovos su „Deportivo“.
 
Jei vis tik J. Masipas negautų medikų leidimo žaisti visa jėga, jo vietą užimtų devyniolikmetis M. Banuzas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius