Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ treneris Gerardo Martino: „Kalbos apie sąmokslo teorijas – žalingos žaidėjams“

„Primera“ čempionato rungtynėms su Sevilijos „Real Betis“ besiruošiančios „Barcelona“ ekipos treneris Gerardo Martino įsitikinęs, kad jo treniruojami futbolininkai privalo atsiriboti nuo šią savaitę kilusio ažiotažo ir galvoti tik apie tai, kaip įveikti varžovus.
Gerardo Martino
Gerardo Martino / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tarptautinė futbolo federacija (FIFA) paskelbė, jog Katalonijos klubas 2009-2013 metais pažeidė dešimties jaunų futbolininkų įsigijimo taisykles bei skyrė griežtas sankcijas – metus uždraudė pikti ar parduoti visus žaidėjus.

Ekipos vadovai patvirtino teiksiantys apeliaciją bei pagrasino apskųsti tokį FIFA sprendimą Tarptautiniam futbolo arbitražo teismui.

Be to, „Barcelona“ prezidentas Josepas Maria Bartomeu pareiškė, jog jau yra gauta „įdomios informacjos“ apie žmones, kurie galimai stengiasi kenkti klubo veiklai.

Penktadienį surengtoje spaudos konferencijoje G.Martino pažymėjo, kad dabar jo žaidėjams svarbiausia yra futbolas ir įvykiai aikštėje.

„Mes negalime visiškai nekreipti dėmesio į dabartinius įvykius, tačiau aš manau, kad futbolininkai turėtų galvoti apie rungtynes. Nuolatinės kalbos apie sąmokslo teorijas yra žalingos žaidėjams ir trukdo susikaupti“, – sakė argentinietis, čia pat akcentavęs ir tai, jog „Barcelona“ vis dar kaunasi dėl trijų šio sezono trofėjų.

Pasak stratego, dabar viešojoje erdvėje sklando daugybė įvairių nuomonių, didžioji dalis kurių, anot G.Martino, geriau jau būtų paprasčiausia netiesa.

„Šioje sezono stadijoje nevalia užmiršti futbolo reikalų“, – priminė treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius