-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ treneris Pepas Guardiola po pralaimėjimo „Arsenal“: „Niekas dar nėra aišku“ (nuotraukos, video)

„Barcelona“ klubo strategas Josepas Guardiola po trečiadienį rezultatu 1:2 svečiuose pralaimėtų UEFA Čempionų lygos pirmųjų aštuntfinalio rungtynių Londono „Arsenal“ ekipai teigė, kad niekas dar neaišku.
Pepas Guardiola tikisi atsigriebti atsakomosiose poros rungtynėse.
Pepas Guardiola tikisi atsigriebti atsakomosiose poros rungtynėse. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip jau rašėme, „Barcelona“ vėlų trečiadienio vakarą vykusiose rungtynėse išsiveržė į priekį po Davido Villos įvarčio, tačiau susitikimo laikui tiksint į pabaigą pasižymėjo puolėjas Robinas van Persie, o dar vėliau saugas Andrejus Aršavinas.

Šis pralaimėjimas reiškia, kad katalonų ekipai atsakomąjį mačą reikia laimėti. Verta paminėti, kad Ispanijos ekipai kitose Čempionų lygos varžybose dėl kortelių nepadės gynėjas Gerard'as Pique.

„Tai buvo fantastiškos rungtynės. „Arsenal“ yra puiki komanda, tačiau mes dar turime antras rungtynes ir niekas dar nėra aišku“, – po dvikovos kalbėjo Ispanijos čempionų treneris.

„Mes kontroliavome visą varžybų eigą. Abi komandos turėjo daug šansų įmušti. Mes jų sukūrėme tikrai daugiau negu pernai, kai čia žaidėme pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes, bet mums nesisekė, – tęsė P.Guardiola. – Šis mačas taip pat neapsėjo be teisėjų įsikišimo. Teisėjavimas turėjo įtakos dėl mūsų pralaimėjimo. Vis dėlto žaidžiama 90, o ne 180 minučių, todėl kitose varžybose mes atakuosime ir turėsime siekti teigiamo rezultato.“

Arsene'as Wengeras: „Tikėjimas mums padėjo laimėti“

Londono „Arsenal“ komandos treneris Arsene'as Wengeras džiaugėsi pergale prieš „Barcelona“ ir teigė, kad tiek žaidėjai, tiek jis pats tiki, jog atsakomosiose rungtynėse taip pat gali įveikti katalonus.

„Tai yra viena iš ypatingų mūsų pergalių, nes pasiekta prieš ne bet kokią komandą. Tai buvo daug žadančios rungtynės tarp dviejų stiprių ekipų“, – kalbėjo A.Wengeras.

„Aš džiaugiuosi dėl to, kad futbolininkai parodė charakterį ir sugebėjo laimėti prieš „Barcelona“. Mes nepasidavėme ir žaidėme iki galo, o tai padėjo laimėti šį mačą, – teigė strategas. – „Barcelona“ žaidėjai nėra itin stiprūs fiziškai. Antroje mačo pusėje matėme, kad kai kurie futbolininkai yra pavargę, ir bandėme tuo pasinaudoti. Mėginome išnaudoti visas spragas.“

„Mes įmušėme du ypatingus įvarčius. Vieną – puikiai sužaidus Robinui van Persie, o kitą – žaisdami kaip komanda. Dėl to esu labi patenkintas“, – pridūrė A.Wengeras.

„Komanda darys viską, kad patektų į ketvirtfinalį. Žinome, kad užduotis yra labai sunki, nes teks žaisti svečiuose, tačiau mes galime pasiruošti toms varžyboms ir vykti į Barseloną gerai nusiteikę, – neabejojo „Arsenal“ treneris. – Atsakomąsias rungtynes žaisime tikėdami, kad galime vėl nugalėti „Barcelona“ ekipą. Tikėjimas tikrai padeda ir tai matome jau po pirmų rungtynių.“

Atsakomosios poros rungtynės Barselonoje vyks kovo 8 dieną.

Rungtynių vaizdo reportažas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius