Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ žvaigždė Xavi klubo vadovus spaudžia įsigyti Ribery

Ispanijos futbolo čempionų „Barcelona“ ekipos saugas Xavi norėtų, kad jo komandos draugu taptų Prancūzijos rinktinės ir vokiečių Miuncheno „Bayern“ žvaigždė Franckas Ribery. „Jis nepaprastai sustiprintų mūsų komandą“, – sakė ispanas.
Xavi
Xavi norėtų komandoje matyti F.Ribery. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Barcelona“

„Ribery yra pasaulinio lygio futbolininkas ir gali lemti bet kokių rungtynių eigą. „Barcelona“ ekipą jis nepaprastai sustiprintų, – sport.de kalbėjo Xavi. – Žinome, kad „Bayern“ nelabai nori jį paleisti, tačiau būtume nepaprastai laimingi, jeigu galėtume jį pasveikinti stadione „Camp Nou“.

Miuncheno ekipos gynėjas Danielis van Buytenas dienraščiui „L'Equipe“ teigė, kad F.Ribery dar nėra apsisprendęs. „Šansai 50 prie 50, kad jis paliks „Bayern“. Jeigu komanda Čempionų lygoje toliau žingsniuos, jam bus vis sunkiau apsispręsti. Ribery tikslas – laimėti reikšmingus titulus ir jis svarsto, su kuria komanda gali juos greičiausiai laimėti.“

Trečiadienį vakare paaiškės du paskutiniai UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio dalyviai. Atsakomosiose aštuntfinalio rungtynėse savo aikštėje „Barcelona“ žais su vokiečių „Stuttgart“ komanda. Pirmoji tarpusavio dvikova Vokietijoje baigėsi lygiosiomis 1:1.

Kitose rungtynėse prancūzų „Bordeaux“ futbolininkai namie stos į akistatą su graikų Pirėjo „Olympiacos“. Pirmoje tarpusavio dvikovoje Graikijoje pergalę 1:0 šventė Bordo komanda.

Anksčiau vietas UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje užsitikrino Londono „Arsenal“ (Anglija), Miuncheno „Bayern“ (Vokietija), „Manchester United“ (Anglija), Liono „Olympique“ (Prancūzija), Maskvos CSKA (Rusija) ir Milano „Inter“ (Italija) klubai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius