Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ pergalių architektas sparnų nekelia

Visus įmanomus titulus su „Barcelona“ futbolo klubu praėjusį sezoną iškovojęs Pepas Guardiola pratęsė sutartį su katalonų ekipa, trečiadienį pranešė BBC.
„Barselona“ treneris Josepas Guardiola
Jau pirmajame sezone „Barcelona“ vyriausiasis treneris P.Guardiola su komanda sugebėjo iškovoti visus įmanomus titulus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„P.Guardiola sutiko likti komandoje dar bent metus“, – teigė „Barcelona“ futbolo klubo prezidentas Joanas Laporta.

Tiesa, pranešama, kad naująjį kontraktą 39 metų futbolo specialistas pasirašys šių metų liepos 1 dieną, kai paaiškės „Barcelona“ prezidento rinkimų rezultatai.

P.Guardiola prie Barselonos vienuolikės vairo stojo tik praėjusį sezoną ir iš karto sugebėjo laimėti visus įmanomus trofėjus: Čempionų lygą ir UEFA Supertaurę, Ispanijos čempionatą, šalies taurę ir supertaurę bei pasaulio futbolo klubų pirmenybes.

Tokie rezultatai negalėjo neatkreipti kitų Europos futbolo grandų dėmesio. Anot pranešimų, P.Guardiola, kurio dabartinė sutartis su „Barcelona“ klubu turėjo baigtis jau šią vasarą, savo gretose norėjo matyti „Manchester United“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius