Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcos“ treneris atviras: vasarą išvykti bandęs L.Messi dar nėra geros formos

„Barcelona“ ekipos treneris Ronaldas Koemanas sako, kad Lionelis Messi nėra geriausios formos nuo tada, kai vasarą bandė palikti klubą.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

33-jų L.Messi per ketverias šio sezono rungtynes pelnė vieną įvartį, kai realizavo 11 metrų baudinį susitikime su „Villarreal“.

Dar vasarą vyko tikra drama tarp argentiniečio ir „Barcos“, kai futbolininkas bandė palikti komandą, nors jo kontraktas dar galioja iki 2021-ųjų.

„Galbūt jo pasirodymai galėjo būti geresni, – teigė R.Koemanas prieš Čempionų lygos rungtynes su Budapešto „Ferencvaroš“. – Tačiau jis laimingas, jis sunkiai dirba ir nori būti kapitonas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ronaldas Koemanas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ronaldas Koemanas

Neturiu dėl ko skųstis. Jam keletą kartų tiesiog nepasisekė. Jis pataikė į virpstą šeštadienio rungtynėse su „Getafe“. Kitą kartą tokie smūgiai virs įvarčiais.

Neturiu jokių abejonių dėl jo pasirodymų, mes pamatysime jo geriausią versiją ateinančiose rungtynėse, esu tuo įsitikinęs.“

Mes esame iš tų komandų, kurios gali žygiuoti toli visuose čempionatuose, bet nesame favoritai

L.Messi po praėjusio sezono išreiškė oficialų norą palikti „Barcą“, tačiau R.Koemanas aiškino negalintis apie tai plačiai kalbėti.

„Negaliu paaiškinti, kas ten nutiko, nes nebuvau klube. Buvo kiti treneriai, kiti žaidėjai. Tačiau jei mums nepasiseks šį sezoną, aš jau galėsiu jums pasakyti, kodėl. Vis dėlto žvelgiant į praėjusius sezonus galiu pasakyti, kad nesame favoritai. Mes esame iš tų komandų, kurios gali žygiuoti toli visuose čempionatuose, bet nesame favoritai“, – kalbėjo R.Koemanas.

Šeštadienį „Barcos“ laukia ir pirmasis sezono „El Clasico“ namuose – rungtynės su Madrido „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius