Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Baudinio neįmušusi „Sūduva“ liko be pergalės Gargžduose

Sekmadienį finišavo 22-asis „Optibet A lygos“ turas. Jį užbaigusioje dvikovoje Gargždų „Banga“ ir Marijampolės „Sūduva“ padovanojo nemažai gražių epizodų, bet sužaidė lygiosiomis 0:0.
Sūduva - Banga
Sūduva - Banga / Vytauto Kuralavičiaus nuotr.

Pirmajame kėlinyje aikštėje vyravo apylygė kova. Pirmieji pavojų prie varžovų vartų sukūrė gargždiškiai – jau penktą minutę Shogo Yoshikawa kontratakoje atsidūrė priešais vartus, tačiau jam pristigo kokybės užbaigiant ataką.

13 minutę pirmą rimtą galimybę turėjo ir „Sūduva“. Standartinėje situacijoje Nicolas Taravelis iš kelių metrų smūgiavo į vartininką Mantą Bertašių, kuris atmušė kamuolį, o netrukus galutinai neutralizavo pavojų.

Vėliau kelių minučių atkarpoje abi komandos apsikeitė pavojingais išpuoliais. „Bangos“ gretose Renanas Paulino akrobatišku smūgiu baudos aikštelėje nepataikė į vartus, o kitame aikštės gale Xabi Auzmendi netrukdomas iš artimo atstumo smūgiavo virš vartų.

Po pertraukos pavojingų progų kiek apmažėjo, tačiau „Sūduva“ buvo kiek aštresnė savo atakose. 64 minutę suvalkiečiai turėjo auksinę progą įmušti, kai arbitras skyrė baudinį už žaidimą ranką baudos aikštelėje. Visgi šioje situacijoje puikiai sužaidė M.Bertašius, atrėmęs Kule Mbombo šūvį į kairįjį vartų kampą.

„Banga“ taip pat turėjo puikią progą iškovoti pergalę 79 minutę. Gražioje komandinėje atakoje baudos aikštės epicentre daug erdvės turėjo S.Yoshikawa, bet jo smūgiuotą kamuolį atmušė T. Švedkauskas. Netrukus rungtynės baigėsi lygiosiomis.

„Sūduva“ (36 tšk.) po šio turo toliau rikiuojasi penkta, o „Banga“ (29 tšk.) žengia aštunta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius