Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ ir vėl kluptelėjo Bundeslygoje

Po iškritimo iš Čempionų lygos neatsigavę Miuncheno „Bayern“ futbolininkai kluptelėjo Vokietijos čempionate. Namuose bavarai lygiosiomis 2:2 sužaidė su viena autsaiderių „Mainz“.
„Bayern“ žaidėjai
„Bayern“ žaidėjai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Bayern“ du kartus buvo priversti vytis savo varžovus. Per pastarąsias penkerias Bundeslygos rungtynes ekipa iškovojo tik dvi pergales.

Bojanas Krkičius jau 3-ąją minutę išvedė „Mainz“ į priekį. Jis tapo tik trečiuoju mūsų tūkstantmečio žaidėju, pelniusiu įvarčius Vokietijos, Ispanijos, Italijos bei Anglijos nacionaliniuose čempionatuose.

16-ąją min. įvarčiu atsakė Arjenas Robbenas. Dar pirmajame kėlinyje, 40 min., 11 metrų baudinį realizavo Danielis Brosinski, tačiau Thiago įvartis 73-ąją minutę išplėšė lygiąsias.

Su 33 taškais 13-oje vietoje esantys „Mainz“ futbolininkai tik vienu tašku lenkia 16-oje vietoje, t.y. iškritimo zonoje, esančią „Augsburg“.

„Bayern“ ir po šios nesėkmės su 70 taškų išlieka vienvalde lydere. Antroje vietoje esančią Leipcigo „Red Bull“ bavarai lenkia 9 taškais.

Kiti rezultatai:

Frankfurto „Eintracht“ – „Augsburg“ 3:1

„Hamburger“ – „Darmstadt“ 1:2

Berlyno „Hertha“ – „Wolfsburg“ 1:0

„Ingolstadt“ – Brėmeno „Werder“ 2:4

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius