-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ klubas turi naują prezidentą ir pratęsė sutartį su Manueliu Neueriu

Penktadienį Miuncheno „Bayern“ klubas paskelbė dvi naujienas. Kaip skelbiama oficialioje klubo svetainėje, naujoju Bavarijos ekipos prezidentu tapo 61 metų vokietis Karlas Hopfneris, kuris iki šiol užėmė „Bayern“ senjorų viceprezidento postą. Klubas taip pat pratęsė sutartį su vartininku Manueliu Nueuriu.
Karlas Hopfneris
Karlas Hopfneris / „Scanpix“ nuotr.

Vokietijos čempionams naujo prezidento ieškotis teko po to, kai kovo mėnesį Uli Hoenessas atsistatydino iš šių pareigų ir už mokesčių nuslėpimą buvo nuteistas 3,5 metų kalėjimo.

„Dėkoju už Jūsų didžiulį pasitikėjimą, – žurnalistams ir komandos akcininkams sakė naujasis prezidentas. – Aš šį postą užimsiu visa širdimi, aistra ir siela.“

„Aš didžiuojuosi tuo, kad esu „Bayern“ klubo šeimos dalis. Pasižadu visada dirbti Miuncheno „Bayern“ naudai“, – priesaiką davė K.Hopfneris.

Tuo tarpu, kita naujiena yra susijusi su pagrindiniu vartų sargu Manueliu Neueriu, kuris su bavarais savo ateitį susiejo iki 2019 metų.

Senasis vartininko kontraktas su „Bayern“ galiojo iki 2016 metų, tačiau Vokietijos rinktinės narys nedvejojo yra pratęsė sutartį dar trejiems metams.

„Mūsų vartininkas Manuelis Neueris pratęsė savo kontraktą iki 2019 metų birželio 30 dienos. Sandoris mums yra nuostabus, nes šis futbolininkas išreiškė norą „Bayern“ komandoje rungtyniauti visą karjerą“, – patvirtino generalinis direktorius Karlas-Heinzas Rummenigge.

Į Miuncheną 28 metų M.Neueris atvyko 2011 metais, o Gelzenkircheno „Schalke“ už vokietį gavo 18 milijonų eurų. Per tris sezonus jis aikštėje pasirodė 147 kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius