Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ sirgaliai reikalauja Klinsmanno galvos

Miuncheno „Bayern“ atsakomąsias UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes namie baigė lygiosiomis 1:1 su favorite laikoma „Barcelona“, tačiau jau antrame kėlinyje Vokietijos čempionų ekipos sirgaliai šaukė „Klinsmanną lauk“.
J.Klinsmannas turi atlaikyti didelę kritikos bangą.
J.Klinsmannas turi atlaikyti didelę kritikos bangą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Stebuklas neįvyko, viltys ir svajonės sudužo – su tokia nuotaika Miuncheno „Bayern“ futbolininkai antrąkartą iš eilės suklupo Čempionų lygos ketvirtfinalyje. Po pirmo gėdino pralaimėjimo Barselonoje 0:4 Vokietijos čempionai turėjo nedaug vilčių prasibrauti į kitą etapą. Kalbėta tik apie nuplėštos garbės susigrąžinimą, rašo sport1.de.

Atrodo, „Bayern“ komandos mundurą pavyko nuplauti. „Tikėjomės ankstyvo įvarčio, tuomet viskas dar būtų buvę įmanoma, tačiau pritrūkome kruopelytės laimės, – kalbėjo aikštės šeimininkų treneris Jurgenas Klinsmannas. – Komanda pasirodė neblogai, turint galvoje, kad žaidėme su kandidatais į titulą.“

Manau, kad komanda reabilitavosi, nors to vieno įvarčio galėjo ir nepraleisti į savo vartus, – sakė F.Beckenbaueris.

Vienas iš futbolininkų Philippas Lahmas lygindamas du mačus teigė, kad per antrą dvikovą  „Bayern“ žaidimas tapo kokybiškas: „Buvome geresni, geriau susirikiavę ir žaidėme taip, kaip reikia su tokio kalibro varžovais. Gaila, kad nelaimėjome.“

Miuncheno klubo prezidentas Franzas Beckenbaueris po komandos fiasko Barselonoje pažėrė aštrios kritikos, bet dabar buvo švelnesnis. „Manau, kad komanda reabilitavosi, nors to vieno įvarčio galėjo ir nepraleisti į savo vartus. Rezultatas 1:1 tenkina“, – vertino jis.

Sirgalių nuotaikos tai nepataisė ir jie baigiantis rungtynėms pradėjo reikalauti J.Klinsmanno galvos. „Po tokių rungtynių Volfsburge ir Barselonoje suprantu, kad sirgaliai griežia ant manęs dantį“, – sakė strategas, tačiau ne kartą pareiškė, kad norėtų likti toliau dirbti ekipoje.

Nuo 2001 metų, kai „Bayern“ tapo Čempionų lygos nugalėtoju, komanda jau ketvirtą kartą suklumpa ketvirtfinalyje. Dar du sykius teko lagaminus krautis aštuntfinalyje, o kartą – dar prieš atkrintamąsias varžybas.

Čempionų lygos pusfinalyje „Barcelona“ susikaus su anglų Londono „Chelsea“, o kita pusfinalio pora paaiškės po šio vakaro dvikovų tarp portugalų „Porto“ ir anglų „Manchester United“ (pirmasis mačas – 2:2) bei Londono „Arsenal“ ir ispanų „Villarreal“ (1:1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius