-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Beckhamas nepraranda vilties žaisti rinktinėje

Pirmąjį trofėjų su Los Andželo „Galaxy“ klubu iškovojęs anglas Davidas Beckhamas dar kartą išreiškė viltį apsivilkti nacionalinės rinktinės marškinėlius. Taip pat futbolininkas patikino neišvyksiąs iš Jungtinių Valstijų, kol baigsis kontraktas su klubu.
D.Beckhamas nori grįžti į rinktinę
D.Beckhamas nori grįžti į rinktinę. / „Scanpix“ nuotr.

D.Beckhamas per karjerą gimtinėje iškovojo daugiau nei šimtą trofėjų. 1996 metais aukščiausiojoje lygoje debiutavęs žaidėjas pasiekė daugiau nei bet kuris kitas Anglijos futbolininkas. Trijose pasaulio čempionatuose dalyvavęs D.Beckhamas pastarąjį kartą nacionalinėje rinktinėje žaidė 2009-ųjų spalį ir per paskutines savo rungtynes su Baltarusija įmušė tris įvarčius.

„Aš visada norėjau ir norėsiu padėti Anglijos rinktinei. Kiekvienas Anglijos gerbėjas žino, kaip stipriai atsidavęs buvau savo šalies komandai. Jei tik būsiu kviečiamas ir jausiuosi gerai, neatsisakysiu jai padėti“, – kalbėjo D.Beckhamas.

Ar norės Anglijos vyriausiasis treneris Fabio Capello matyti D.Beckhamą rinktinėje, nežinia. Dar vasarą italas kalbėjo, kad reikia jauninti rinktinę ir auginti naująją kartą.

Futbolo žvaigždė prakalbo ir apie savo planus Jungtinėse Valstijose. Jis teigė neketinantis palikti klubo iki 2011 metų, kol baigsis sutartis. Nors jau kitą mėnesį futbolininkas galėtų būti išpirktas, tokios galimybės jis nesvarsto: „Neabejotinai liksiu klube iki kontrakto pabaigos. Mano vaikai čia lanko mokyklą, mūsų šeima labai laiminga gyvendama čia ir aš neketinu keisti savo planų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius