Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Beprotybė Prancūzijoje: futbolo rungtynės nutrauktos dėl masinių muštynių

Į stadionus sugrįžę futbolo sirgaliai kelia ne tik teigiamas emocijas. Prancūzijos čempionate užvirė tikras pragaras, kai dėl masinių muštynių rungtynės tarp „Nice“ ir „Marseille“ klubų buvo nutrauktos.
„Nice“ klubo ultros puolė D.Payetą
„Nice“ klubo ultros puolė D.Payetą / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nice“ pirmavo po Kaspero Dolbergo įvarčio (49 min.), o baigiantis mačui „Marseille“ lyderis Dimitris Payetas ruošėsi pakelti kampinį, kai į futbolininką atskriejo vandens buteliukas iš „Nice“ sirgalių tribūnos.

Supykęs D.Payetas čiupo vandens buteliuką ir paleido jį atgal į varžovų sirgalius, kurių kraujas tiesiog užvirė. Įtūžę „Nice“ gerbėjai pralaužė apsaugininkų užtvaras ir įsiveržė į aikštę. Kilo masinės muštynės.

„Nice“ klubo ultros bandė pamokyti varžovų lyderį D.Payetą. Pasak pranešimų, „Marseille“ puolėjas buvo sužeistas – jam liejosi kraujas.

Vaizdo kameros taip pat užfiksavo, kad mušėsi ne tik sirgaliai. Vienas iš „Marseille“ trenerių išvertė iš kojų „Nice“ sirgalių.

Paleisti kumščius į darbą ruošėsi net ir vyriausiasis „Marseille“ ekipos treneris Jorge Sampaolis. Jį teko laikyti net trims klubo darbuotojams.

Dėl saugumo galiausiai nuspręsta rungtynes nutraukti. Klubams, žaidėjams ir treneriams gresia rimtos sankcijos. Apie jas žadama pranešti išanalizavus visą vaizdo medžiagą.

Anot pranešimų, per masines muštynes sunkiai sužeistas mažiausiai vienas sirgalius. Jam prireikė neštuvų. Nukentėjo ir „Marseille“ futbolininkai. Jų kūnai – apdraskyti, ant kaklų – grumtynių žymės.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius