Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berndas Schusteris: „Madrido „Real“ su Casillasu elgiasi netinkamai, todėl nenustebčiau, jeigu jis paliktų klubą“

Buvęs Madrido „Real“, o dabar „Malaga“ futbolo klubo treneris Berndas Schusteris mano, kad karališkasis klubas elgiasi netinkamai ant suolo laikydamas Ikerą Casillasą, kuris jo manymu, gali atsisveikinti su Ispanijos sostinės ekipa.
Ikeras Casillasas
Ikeras Casillasas / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusį sezoną startinę vietą dėl traumos praradęs Ispanijos rinktinės kapitonas šiuo metu lieka Diego Lopezo dubleriu. Pasak stratego, Ikerui reikėtų pagalvoti, nes jis dėl šios priežasties gali taip pat prarasti vietą rinktinėje, kuri ruošiasi 2014 metų pasaulio čempionatui.

„Aš suprasčiau, jeigu Casillasas nuspręstu atsisveikinti su “Real„, tačiau jis yra šio klubo simbolis ir pasididžiavimas“, – tikino B.Schusteris.

„Ši situacija panaši su Raulio, kurio niekada neįsivaizdavo kitoje komandoje. Artėja pasaulio čempionatas ir jis negali šį sezoną praleisti ant suolo, todėl jam reikėtų susimąstyti.

Mums reikia prisiminti, jog Ikeras startinę vietą ekipoje prarado dėl apmaudžios traumos. Manau, jog žaidėjas patyręs traumą turi teisę sugrįžti į savo įprastą vietą“, – pridūrė vokietis.

Priminsime, kad I.Casillasas sekmadienį liko ant suolo, kuomet įvyko pirmosios Ispanijos „Primera“ čempionato rungtynės.

Pats 32 metų futbolininkas paklaustas žurnalistų, kaip jaučiasi po šio sprendimo ironiškai atsake: „Bent galėsiu žaisti “Bernabeu„ taurėje.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius