-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Blackburn“ dėmesį patraukęs Darvydas Šernas: „Rungtyniauju su Messi, tačiau tik „Playstation“ žaidime“ (video)

Sėkmingas Darvydo Šerno žaidimas Lenkijos aukščiausioje lygoje neliko nepastebėtas – anot dienraščio „Gazeta Wyborcza“, lietuviu domisi Anglijos „Premier“ lygos „Blackburn“ klubas.
Darvydas Šernas – geriausias 2010 m. Lietuvos futbolininkas
D.Šernas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Anot pranešimo spaudoje, britai jau susisiekė su Lodzės „Widzew“ ekipa, kuriai atstovauja geriausiu Lietuvos šių metu žaidėju išrinktas Šernas, ir teiravosi apie galimybę įsigyti puolėją.

D.Šernas yra atsidūręs ne vienos komandos akiratyje. Juo taip pat domisi Lenkijos Krokuvos „Wisla“, Varšuvos „Legia“, Poznanės „Lech“, Varšuvos „Polonia“, Haifos „Maccabi“ ir Tel Avivo „Hapoel“.

Pats futbolininkas Lenkijos lygos svetainei juokavo: „Norėčiau žaisti greta Lionelio Messi “Barcelona„ klube, ir tai jau darau. Tiesa, tik “PlayStation„ kompiuteryje“.

Ir surimtėjęs pridūrė: „Kai kas pamiršta, kad turiu dar pusantrų metų galiosiančią sutartį, todėl ne viskas priklauso nuo manęs. Žinau, kad galiu būti parduotas, tačiau pernelyg apie tai negalvoju, nes esu laimingas Lodzėje. Girdėjau, kad manimi domisi Lenkijos ir Izraelio komandos, taip pat “Blackburn„. Tik kai derybos vyks iš tikrųjų pradėsiu galvoti, kur noriu tęsti karjerą.“

Paklaustas, ar tai geriausi metai jo karjeroje, D.Šernas atsakė: „Ne tik dėl futbolo – puikiai sutariu su savo mergina Sandra. Aišku, man pavyko įmušti į Ispanijos ir Čekijos rinktinės vartus. Bet labiausiai norėčiau kartu su Lietuvos rinktine patekti į Europos čempionatą. Turime šansą tai pasiekti.“

VIDEO: Darvydas Sernas and Mindaugas Panka in Widzew! Lithuania Job.

D.Šerno įvartis į Ispanijos vartus

 

VIDEO: Darvydas Šernas v Spain

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius