Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Blogiausias gynėjas futbolo istorijoje? (video)

Futbolas jau toks žaidimas, kad vienas vienintelis įvartis gali niekais paversti sunkų viso sezono triūsą per treniruotes. Tačiau sunku net įsivaizduoti, kaip skaudu, kai to nelemto įvarčio autoriumi tampa savos komandos žaidėjas...
Šį kartą G.Aguirre neturėjo progų džiaugtis
Šį kartą G.Aguirre neturėjo progų džiaugtis. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Priešpaskutiniame aukščiausiojo Argentinos futbolo čempionato ture „San Lorenzo“ futbolo klubui reikėjo bent nepralaimėti, kad išsaugotų viltis iškovoti teisę kitą sezoną varžytis prestižiškiausiame Pietų Amerikos turnyre „Copa Libertadores“.

Deja, namuose žaidusių „San Lorenzo“ futbolininkų svajonėms nebuvo lemta išsipildyti. 82-ą mačo su „Lanus“ minutę, švieslentėje degant lygiam rezultatui 0:0, šeimininkų gynėjas Gastonas Aguirre taip nesėkmingai bandė išmušti kamuolį į užribį, kad šis suspurdo savų vartų tinkle.

Mačas taip ir baigėsi – svečių pergale 1:0, o „San Lorenzo“ vienuolikė palaidojo viltis kitą sezoną varžytis „Copa Libertadores“. Po 18-os turų surinkusi 29 taškus, ji jau nebeturi net teorinių galimybių pasivyti penktoje turnyro lentelės vietoje įsitaisiusios „Velez Sarsfield“ (33 tšk.) ekipos.

Tuo tarpu savo komandos žudiku tapęs G.Aguirre interneto platybėse netruko būti pramintas blogiausiu visų laikų futbolo gynėju. 

VIDEO: Gaston Aguirre (San Lorenzo) - INCREIBLE Gol en contra ante Lanus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius