Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Senegalietis Glazgo „Rangers“ žaidėjas žavisi savo draugu Libijos vadovu

Dažniausiai aikštėje be konfliktų niekaip neišsiverčiantis puolėjas El-Hadji Dioufas dar kartą patvirtino, kad jam būti blogiuku patinka ne mažiau, kaip būti geru Muamaro Kadafio draugu, kuris yra Libijos pulkininkas bei šalies vadovas.
El-Hadji Dioufas dar kartą patvirtino, kad jam būti blogiuku nemažiau patinka, kaip būti geru Colonelio Gaddafio draugu.
El-Hadji Dioufas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Futbolas

Pastaruoju metu ši šalis išgyvena tikrą košmarą. Sukilėliai vis dar bando susigrąžinti Kadafio užgrobtas teritorijas, tačiau kuo toliau, tuo labiau civilių jėgos senka.

Šiame sezone nuomos pagrindais iš „Blackburn“ į Glazgo „Rangers“ klubą persikėlęs afrikietis Dioufas teigia, kad tai, ką daro jo geras bičiulis, tėra paprasčiausias tvarkos įvedimas, kadangi, jo nuomone, streikuoti ir įžeidinėti Kadafį yra labai nepagarbu.

„Žaviuosi savo draugu Kadafiu. Sakau tiesą. Aš jį puikiai pažįstų kaip ir jo sūnų Saifą. Aš nežinau, koks iš tiesų karas verda Libijoje, tačiau žinau tai, kad dabar yra sunkus laikotarpis Kadafiui ir jo šeimai. Jei jam prireiks mano pagalbos, aš jam padėsiu, kadangi draugams niekada nugaros neatsuksiu“, – sakė afrikietis.

„Gaila, kad ten žuvo ne vienas nekaltas civilis, tačiau žmonės patys to prisiprašė. Jei visi būtų gyvenę draugiškai, to tikrai nebūtų atsitikę“, – trumpą pokalbį su žurnalistais užbaigė Dioufas.

Kaip ir minėjome, šiame sezone Dioufas rungtyniauja Škotijoje, kadangi iki jo pabaigos „Blackburn“ klubas jį išnuomojo „Rangers“ ekipai, kuri jau dabar norėtų atsikratyti šio karštakošio futbolininko.

30-metis puolėjas viešai prabilo, jog dabartiniam Glazgo ekipos gynėjui Madjidui Bougherrai vietos čia nebėra ir jis turėtų persikelti kitur, tačiau išgirdęs šiuos žodžius vyriausiasis komandos treneris Walteris Smithas pareiškė, kad jei šį klubą kas ir paliks, tai tik atvykėlis Dioufas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius