Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bojanas Krkičius „Barcelona“ klubą paliko dėl trenerio Josepo Guardiolos nesąžiningumo

Vakar „Barcelona” klubą palikęs ir į „Roma” gretas persikėlęs puolėjas Bojanas Krkičius pareiškė, kad palikti „Barca” jis nusprendė dėl trenerio Josepo Guardiolos nesąžiningumo.
Pepas Guardiola
Pepas Guardiola / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Puolėjas tikina, kad su Guardiola jis nekalbėjo nuo UEFA Čempionų lygos finalo, kuriame „Barca” nugalėjo „Manchester United” ir iškovojo minėtąjį trofėjų.

„Kaip fanas, aš galėčiau teigti, jog Guardiola yra geriausias treneris pasaulyje, tačiau kaip buvęs jo auklėtinis to pasakyti negaliu, nes jis mane įskaudino kaip žaidėją”, – sakė Krkičius.

„Jis ne vieną kartą su manimi buvo pasielgęs nesąžiningai. Būtent dėl to aš šią vasarą nusprendžiau palikti klubą. Su Pepu aš nekalbėjau nuo Čempionų lygos finalo rungtynių”.

„Aš vis dar esu sunervintas nuo to vakaro, kai mes laimėjome Čempionų lygą. Mane labai skaudina tas faktas, jog nerungtyniavau finalo mače. Tai jau antras kartas kai šitaip jaučiuosi”, – užbaigė puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius