Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bommelis: „Ribery nori į Barseloną“

Francko Ribery vedama Miuncheno „Bayern“ vienuolikė šiuo metu ruošiasi atsakomajam UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio mūšiui su „Barcelona“ ekipa, tačiau prancūzo komandos draugo Marko van Bommelio teigimu, F.Ribery kitą sezoną su džiaugsmu persikeltų į dabartinių priešininkų stovyklą.
Miuncheno vienuolikės dirigento F.Ribery sutartis su bavarais galioja iki 2012 metų.
Miuncheno vienuolikės dirigento F.Ribery sutartis su bavarais galioja iki 2012 metų.

Pirmajame UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio susitikime praėjusią savaitę Barselonoje katalonai tiesiog nušlavė bavarus nuo žemės paviršiaus triuškinamu rezultatu 4:0.

Kalbėdamas apie atsakomąjį poros mūšį, kuris antradienį vyks Miunchene, olandas M.van Bommelis ir prasitarė apie kone visų Europos futbolo grandų medžiojamo F.Ribery norus.

„Franckas nori žaisti už „Barceloną, – Goal.com svetainei atskleidė prancūzo komandos draugas „Bayern“ ekipoje. – F.Ribery yra geriausias futbolininkas Vokietijoje ir jo žaidimo stilius puikiai tiktų „Barcelonai“. Jis labai techniškas ir kelia didžiulį galvos skausmą varžovų gynėjams.“

Tokie M.van Bommelio žodžiai tik patvirtina jau kurį laiką Europos žiniasklaidoje sklandančias kalbas, jog Miuncheno „Bayern“ klubo vadovybė vasarą tikriausiai bus priversta atsisveikinti su savo lyderiu 26 metų F.Ribery.

Net neabejojama, jog pigiai skirtis su savo atakų dirigentu bavarai nebus linkę. Teigiama, jog prancūzo išpirkos suma, už kurį vokiečiai Marselio „Olympique“ ekipai 2007 metais nepagailėjo rekordinių 25 mln. eurų (maždaug 86,3 mln. Lt), po šio sezono gali siekti per 40 mln. eurų (138,1 mln. Lt.)

Tiesa, neatmetama, jog tokia išpirkos suma gali ir atbaidyti potencialius pirkėjus. Anot pranešimų, būtent to ir siekia „Bayern“ klubo vadovybė, kuri su F.Ribery turi iki 2012 metų galiojančią sutartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius