Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Borussia“ gražiu stiliumi palaužė Bundeslygos išsišokėlius

Dortmundo „Borussia“ futbolininkai šeštadienį baigia pakilios nuotaikos. Po devintosios sezono pergalės geltonai-juodi kyla į trečiąją Bundeslygos poziciją.
Pierre'as-Emeryckas Aubameyangas
Pierre'as-Emeryckas Aubameyangas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Borussia“ futbolininkai rungtynėse namuose 1:0 palaužė Leipcigo „Red Bull“ ekipą, atsirevanšuodama už pralaimėjimą tokiu pat rezultatu sezono pradžioje.

Tiesa, ši „Borussia“ pergalė yra puiki dovana šalies čempionei „Bayern“, kuri šeštadienį tik lygiosiomis sužaidė su „Schalke“.

Pergalingą įvartį nugalėtojams po fantastiško Ousmane Dembele reido ir idealaus perdavimo 35-ąją minutę pelnė Pierre'as Emeryckas Aubameyangas.

„Borussia“ atakos tiesiog žudė varžovus, kurie šimtaprocenčių progų per rungtynes taip ir neturėjo. Leipzigo ekipa per visas rungtynes tik du sykius smūgiavo link varžovų vartų, o šeimininkai – net dešimt.

Smogiamasis Dortmundo ekipos duetas – P.E.Aubameyanas ir Marco Reusas švaistė progą po progos. Jeigu šeimininkai būtų šaltakraujiškiau baigę atakas, rezultatas galėjo būti kad ir 5:0.

Tiesa, ketvirtąją pridėto laiko minutę svečiai pagaliau įmušė, tačiau teisėjas užfiksavo nuošalę. Ji buvo labai nedidelė, tačiau sprendimas – teisingas.

Po šios pergalės „Borussia“ turi 34 taškus, tačiau nuo „Red Bull“ (42 tšk.) ir „Bayern“ (46 tšk.) atsilieka stipriai. Iki sezono pabaigos liko sužaisti po 15 susitikimų.

Peržiūrėti turinį naujame langePergalingas įvartis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius