-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Braškančiai Anglijos rinktinės gynybai – kritikos strėlės iš legendinio airio

Legendinis Airijos futbolininkas Roy'us Keanas stebėjo pirmą Anglijos futbolo rinktinės pralaimėjimą atrankoje į Europos čempionatą nuo 2009 metų, o po mačo nusprendė nevynioti žodžių į vatą ir išsakyti kritikos žodžius skylėtai rinktinės gynybai.
Roy'us Keanas
Roy'us Keanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Didžiąją savo karjeros dalį „Manchester United“ klube praleidęs gynėjas prakalbo apie visą Anglijos gynybos liniją, tačiau ypatingai kritikos nepagailėjo Londono „Tottenham“ kairiojo krašto gynėjui Danny Rose'ui.

„Aš visuomet nerimauju dėl Harry Maguire'o ir Michaelo Keane'o, kurie įpusėjo trečią dešimtį. Kartais futbolininkai nustoja tobulėti ir mokytis, o mes negalime jų laukti.

„Scanpix“/AP nuotr./Danny Rose'as
„Scanpix“/AP nuotr./Danny Rose'as

Tačiau Danny Rose'o pasirodymas, Dievulėliau... Kas nors sustabdykite tą vyruką. Jo pasirodymas mane šokiravo, jis pramušė dugną. Aš manau, kad Danny taip pat žais kitus 3-4 metus. Jis nepasimoko iš savo klaidų. Tai ir yra didžiausia problema. Aukščiausiame lygyje galiausiai kentės komanda“, – tiesioginiame eteryje kalbėjo Keane'as.

Anglijos rinktinė šiuo metu atrankos A grupėje su 12 taškų užima pirmąją vietą. Pirmadienį grupės favoritai žais prieš pogrupio autsaiderius – bulgarus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius