Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilai širsta – šveicarų įvartis neturėjo būti įskaitytas

Brazilijos futbolo rinktinė yra laikoma viena iš pasaulio čempionato favoričių, bet turnyrą pradėjo lygiosiomis 1:1 su Šveicarija. Rinktinės treneris Tite įsitikinęs, kad išlyginamasis šveicarų įvartis neturėjo būti įskaitytas.
Neymaras
Neymaras / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

E grupės rungtynėse Brazilija pirmavo po nuostabaus Philippe Coutinho įvarčio, tačiau antrajame kėlinyje rezultatą išlygino Stevenas Zuberis.

Brazilijos rinktinės treneris Tite po rungtynių pyko, kad šveicaro įvartis neturėjo būti įskaitytas. Prieš įmušdamas saugas lengvai stumtelėjo Brazilijos žaidėją Mirandą.

„Tai akivaizdi pražanga. Čia net nėra diskusijų. Negaliu nekalbėti apie tai, kas taip akivaizdu. Pražanga tikrai buvo. Po to Miranda man sakė, kad jam reikėjo labiau vaidinti, kai jį pastūmė. Bet aš jam pasakiau, kad niekada nereikia to daryti“, – po rungtynių kalbėjo Tite.

Po to Miranda man sakė, kad jam reikėjo labiau vaidinti, kai jį pastūmė.

Šveicarijos rinktinės treneris Vladimiras Petkovičius įsitikinęs, kad tai buvo žaidybinis epizodas: „Tai buvo paprastas įvartis ir paprasta kova dėl kamuolio. Turi susikurti erdvės įvarčiui. Gynėjas nebuvo gerai užsiėmęs pozicijos. VAR taip pat stebi tokias situacijas.“

Brazilijos rinktinės treneris pripažino, kad jo auklėtinius slėgė ir spaudimas.

„Buvo daug nerimo ir spaudimo, kuris ir lėmė galutinį rezultatą. Turėjome daugiau nei 20 progų, bet per daug jų nepasiekė net vartų ploto. Jeigu būtume labiau susikaupę, būtume sukūrę daugiau darbo jų vartininkui.

Po išlyginamojo įvarčio galėjai jausti emocijas. Mes turėjome būti šaltesni, tikslesni. Tikėjausi pergalės, todėl manęs rezultatas visai netenkina“, – neslėpė brazilų treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius