Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilų Ronaldo: J.Mourinho – išties ypatingas, Neymaras dar turi ko išmokti

Brazilijos futbolo legenda Ronaldo pakomentavo keturių ryškių futbolo žvaigždžių dabartines situacijas. Kalbėdamas su Goal.com jis užstojo kritikuojamus Jose Mourinho ir Neymarą bei pasisakė apie Cristiano Ronaldo ir Zinedine'o Zidane'o karjeros pokyčius.
Ronaldo
Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

Po Brazilijos pasitraukimo pasaulio čempionate kritikuotas Neymaras pats pripažino, kad nesėkmė ketvirtfinalyje jam buvo vienas liūdniausių karjeros momentų.

Ronaldo tikisi, kad Neymaras atsities.

„Esu tikras, kad Neymaras įsiklausė į visą kritiką ir pasistengs pagerinti savo bendrą lygį. Manau, būtina stengtis tobulėti ir mokintis iš savo klaidų. Jis dar turi daug ko išmokti, nes vis dar yra jaunas. Linkiu jam sėkmingo sezono“, – sakė Ronaldo.

„Man nereikia duoti patarimų Cristiano Ronaldo, nes jis didis žaidėjas su milžiniška patirtimi, atvykęs į puikią komandą“, – tęsė Ronaldo.

„Nežinau, kokie buvo jo persikėlimo [į „Juventus„] motyvai, bet, manau, po beveik visko, kas įmanoma, laimėto su Madrido „Real“, jam norėjosi pokyčių, norėjosi rasti naujų iššūkių. Linkiu jam sėkmės Italijoje. Pats ten žaidžiau ir užmezgiau labai artimą ryšį su šia šalimi bei jos žmonėmis“.

Ronaldo taip pat tarė keletą žodžių apie J.Mourinho ir Z.Zidane'ą.

„J.Mourinho išties ypatingas, jis pasiekė svarbių dalykų, ir, manau, dar pasieks ateityje. Z.Zidane'as išnaudoja laiką sau, bet, manau, netrukus sulauks skambučių. Akivaizdu, kad jis galėtų treniruoti, ką tik norėtų. Jis įrodė, kad yra fenomenalus treneris, koks buvo ir žaidėjas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius