Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brokuota prekė: Garethas Bale'as į Londoną atvyko traumuotas

Madrido „Real“ klubui pagaliau pavyko atsikratyti vienu brangiausių klubo futbolininkų Garethu Bale'u, kurį nuomos pagrindais perims Londono „Tottenham Hotspur“ klubas. Vis dėlto artimiausiu metu velsietis Jose Mourinho treniruojamos komandos aprangos dar neapsivilks – G.Bale'as į Angliją atvyko traumuotas.
Garethas Bale'as
Garethas Bale'as / „Scanpix“ nuotr.

„Marca“ praneša, jog traumą 31-erių puolėjas patyrė Velso rinktinės rungtynėse UEFA Tautų lygoje prieš kelias savaites.

Dėl jos G.Bale'as negalės žaisti apie mėnesį ir praleis bent tris „Premier“ lygos mačus ir „Tottenham“ kovas UEFA Europos lygos atrankoje, kurioje „pentinų“ ekipai dar reikia įveikti du etapus.

Nuo 2013-ųjų „Real“ klubui atstovavęs G.Bale'as pastaraisiais metais praktiškai nebefigūravo vyriausiojo trenerio Zinedine'o Zidane'o žaidybiniuose planuose, o spaudoje dažniau mirgėjo jo žaidimo epizodai iš golfo laukų, o ne futbolo aikštės.

Madrido ekipa jau kurį laiką mėgino atsikratyti puolėju, o tam labiausiai trukdė milžiniškas jo atlyginimas, siekiantis apie 650 tūkst. eurų per savaitę. Galiausiai, „Real“ susitarė su „Tottenham“ su sąlyga, kad klubai velsiečio atlyginimą mokės perpus.

G.Bale'as į Londoną sugrįžo po septynerių metų pertraukos – „Tottenham“ komandai jis jau atstovavo 2007-2013 m. laikotarpiu, o į „Real“ patraukė už tuo metu rekordinę 100,8 mln. eurų išpirkos sumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius