Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brutalus kojos lūžis futbolo aikštėje (video)

Belgijoje visi futbolo sirgaliai buvo šokiruoti – „Andrelecht“ klubo žaidėjas Marcinas Wasilewskis per rungtynes patyrė siaubingą blauzdikaulio lūžį. Lenko karjera kybo ant plauko.
Incidento momentas – kraupus kojos lūžis.
Incidento momentas – kraupus kojos lūžis. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dvidešimtmetis Axelis Witselis sužeidė savo varžovą Marciną Wasilewskį žiauriai sužalodamas koją. 29 metų lenkui lūžo blauzdos kaulai, reabilitacijai reikės mažiausiai metų.  Apskritai nežinia, ar lenkas galės žaisti futbolą.

Brutalios pražangos kaltininko laukia griežta bausmė. Belgijos futbolo federacija iki lapkričio 23 dienos futbolininką suspendavo. Be to, jam skirta 2500 eurų piniginė bauda. Iš karto po „Anderlecht“ ir Liežo „Standard“ komandų rungtynių savaitgalį, kurios baigėsi 1:1, A.Witselis nesulaikė ašarų.

Jis sulaukė lenkų ir „Anderlecht“ sirgalių grasinimų mirtimi. Šiuo metu futbolininką saugo policija. „Eisiu į ligoninę ir asmeniškai atsiprašysiu Wasilewskio. Man tai pirmas kartas, kai taip siaubingai nutinka. Federacijos bausmė labai griežta“, – belgų laikraščiui „Nieuwsblad“ sakė A.Witselis.

Viskas įvyko 30-ą žaidimo minutę, kai A.Witselis vejasi kamuolį, bet M.Wasilewskis greitesnis. Lenkas liečia kamuolį, o po kelių sekundės dalių A.Witselis jam pataiko į koją ir ši lūžta. Vaizdo įraše matosi, kaip M.Wasilewskio lūžusi galūnė tiesiog pakimba. Gynėjas rėkia iš skausmo, o A.Witseliui parodoma raudonoji kortelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius